Kom godt i gang med en virksomhedsprofil for hoteller

Oversigt over Google Virksomhedsprofil

Kendt problem: Du kan ikke opdatere hotelattributter via upload af regnearket. Brug i stedet API'en og kontrolpanelet. Få flere oplysninger om Virksomhedsprofil-API.

Google Virksomhedsprofil hjælper hotelejere med at administrere deres virksomhedsoplysninger på tværs af Google-produkter som Søgning og Maps.

Via en bekræftet Virksomhedsprofil-konto kan du som hotelejer gennemgå trafikrelaterede metrics, få kundeindsigt, se og reagere på Google-anmeldelser og sikre, at brugerne får de mest opdaterede oplysninger om dit hotel.

Fordele

Med en virksomhedsprofil styrer du, hvilke oplysninger de potentielle kunder ser om din virksomhed. Du har bl.a. følgende muligheder:

• Administrer lokationsoplysninger som telefonnummer, faciliteter og website
  • Svar på kundeanmeldelser
  • Send billeder af høj kvalitet
  • Opret annoncer for at øge din virksomheds tilstedeværelse på nettet
    • Der vises annoncer fra Google Søgning ved siden af Google-søgeresultater, når folk søger efter produkter og tjenester, som du tilbyder. De kan oprettes ud fra din virksomhedsprofil.
    • Google Hotelannoncer gør det nemmere for fremtidige rejsende at booke et hotelværelse. Google viser Hotelannoncer for at hjælpe rejsende med at vurdere priser, tilgængelighed, bookingmuligheder og meget mere. Få flere oplysninger om Google Hotelannoncer.

Sådan bliver dine oplysninger vist for brugerne

Når kunder søger efter en virksomhed på Google, vises der oplysninger om virksomheden i infopanelet ud for søgeresultaterne. Infopanelet gør det med andre ord lettere for kunderne at finde flere oplysninger om dit hotel.

Infopanelet viser følgende oplysninger om dit hotel:

• Website
  • Rutevejledning
  • Telefonnummer
  • Kundeanmeldelser
  • Billeder
  • Opslag