Aan de slag met een Bedrijfsprofiel voor hotels

In contact komen met klanten

Bekend probleem: Hotelkenmerken kunnen niet worden geüpdatet door een spreadsheet te uploaden. Gebruik de API en het dashboard om hotelkenmerken te updaten. Meer informatie over de Bedrijfsprofiel-API
 Dit is stap 2 van de instellingen van Google-bedrijfsprofiel voor hotels.

Betrek uw klanten bij uw bedrijf om klantloyaliteit en merkherkenning te creëren. Probeer het volgende om een hechte relatie met uw klanten op te bouwen:

Richtlijnen voor het contact met klanten

Het is belangrijk om een relatie met uw klanten op te bouwen, maar houd de volgende richtlijnen in het achterhoofd om het u en uw klanten zo aangenaam mogelijk te maken.

Ongepaste reviews melden

Bekijk de beleidsrichtlijnen voor verboden en beperkte content. Als de betreffende review in strijd is met de beleidsrichtlijnen, gebruikt u deze stappen om de review te markeren voor verwijdering.

Verouderde foto's verwijderen

Als u oude, ongepaste of irrelevante foto's van uw hotel ziet die door andere gebruikers zijn gepost, markeert u ze voor verwijdering.

Richtlijnen voor posts

Bekijk ons contentbeleid voor Bedrijfsprofiel-posts voor hulp bij de typen posts die beschikbaar zijn voor klanten.