Översikt över Företagsprofil

Med Företagsprofil kan bilhandlare se och hantera lokal företagsinformation i alla Googles tjänster, som Sök och Maps.

Från en verifierad Företagsprofil kan en handlare granska mätvärden för trafik, skaffa sig insikter om kunder, engagera kunder och tillhandahålla aktuell information om företaget.

Fördelar

Det är viktigt att kunderna kan upptäcka ditt företag och dina tjänster på hela Google. Med våra verktyg kan du se hur dina kunder uppfattar och kommunicerar med ditt företag. Företagsprofil utgör dessutom grunden för att använda Google Ads i platsbaserade annonser för bilhandlare.

Företagsprofil har flera fördelar för bilhandlare, bland annat:

• Hantera information om ditt företag. Se till att dina uppgifter om exempelvis öppettider och telefonnummer alltid är aktuella.
  • Engagera kunderna. Kunderna kan enkelt ge dig feedback, vilket underlättar direktkommunikation.
  • Se kundinformation. Använd våra verktyg för att ta reda på hur kunderna använder dina företagsuppgifter på webben.
  • Mäta annonsinteraktioner. Genom rapportering av butiksbesök kan du analysera antalet besök på din fysiska adress.
  • Informera om erbjudanden och kampanjer. Varje gång kunderna söker efter ditt företag kan du visa information direkt för dem.

dealership listing on mobile

Så ser kunderna din information

När kunder söker efter ett företag på Google kan information om företaget visas i faktapanelen i närheten av sökresultaten. Där kan kunderna läsa mer om ditt företag. Faktorer som sökrelevans, geografiskt avstånd och företagets synlighet på sökresultatsidan avgör om uppgifter om ditt företag visas i faktapanelen.

Informationen i faktapanelen kan inbegripa

• webbplats
  • vägbeskrivning
  • telefonnummer
  • öppettider
  • kundrecensioner
  • foton