Overzicht van Bedrijfsprofiel

Met Bedrijfsprofiel kunnen autodealers lokale dealerinformatie bekijken en beheren in Google-services zoals Google Zoeken en Google Maps.

Een dealer kan vanuit een geverifieerd bedrijfsprofiel verkeersstatistieken bekijken, inzichten over klanten verzamelen en actuele informatie over het bedrijf aanleveren.

Voordelen

Het is van essentieel belang dat klanten uw dealership en services kunnen vinden op Google. Gebruik de aangeboden tools om inzichten te krijgen in hoe uw klanten over uw bedrijf denken en welke acties ze uitvoeren. Bedrijfsprofiel vormt ook de basis voor het gebruik van Google Ads voor locatiegebaseerde dealeradvertenties.

Bedrijfsprofiel is op verschillende manieren nuttig voor autodealers, waaronder de volgende:

• Uw dealergegevens beheren: houd informatie up-to-date voor kopers, zoals openingstijden en telefoonnummers.
  • Uw klanten betrokken houden: feedback van klanten is direct beschikbaar voor rechtstreekse interactie.
  • Inzichten van klanten bekijken: gebruik onze tools om uit te vinden welke interacties kopers met uw vermelding op internet hebben.
  • Interacties met advertenties meten: rapporten over winkelbezoeken bieden statistieken over hoeveel winkelbezoekers uw advertenties opleveren.
  • Aanbiedingen en promoties aankondigen: elke keer dat kopers naar uw dealership zoeken, bieden uw aankondigingen rechtstreekse interactiemogelijkheden voor uw klanten.

dealership listing on mobile

Hoe kopers uw informatie bekijken

Wanneer klanten op Google naar een bedrijf zoeken, kan informatie over het bedrijf worden getoond in het kennisvenster in de buurt van de zoekresultaten. Via het kennisvenster kunnen klanten uw bedrijf ontdekken en er meer informatie over vinden. Factoren zoals zoekrelevantie, winkelafstand en de algemene bekendheid van uw dealership bepalen of de informatie van uw dealership in het kennisvenster wordt weergegeven.

De volgende informatie kan voor uw dealership worden weergegeven in het kennisvenster:

• Website
  • Route
  • Telefoonnummer
  • Openingstijden
  • Reviews van klanten
  • Foto's