Om følgere

Kunder kan følge bedriften din på Google Maps for å holde seg oppdatert på tilbudene dine.

Denne funksjonen er tilgjengelig for alle som bruker Google Maps-appen, i de fleste land. Bedrifter kan se følgerne sine i Google Min bedrift-appen.

Sånn fungerer det

Når kunder finner bedriften din på Google Maps, kan de velge å følge den. De som følger bedriften, får oppdateringer om den i «For deg»-fanen i Maps.

Sånn kan du se følgerne du har:

1. Åpne Min Bedrift-appen My Business på telefonen eller nettbrettet.
  2. Trykk på Kunder nederst og så Følgere.

Se følgerne dine

Følg denne fremgangsmåten for å se en liste over følgerne dine:

1. Åpne Min Bedrift-appen My Business på telefonen eller nettbrettet.
  2. Trykk på Kunder nederst og så Følgere.
  3. Nå får du se hvor mange som følger bedriften din, og en liste over de som nå nylig har begynt å følge den.

Oppdater varslingsinnstillingene

Du mottar varsler når du får nye følgere.

Følg denne fremgangsmåten for å oppdatere varslingsinnstillingene dine:

1. Åpne Min Bedrift-appen My Business på telefonen eller nettbrettet.
  2. Trykk på Mer nederst og så Innstillinger og så Varsler.