Interactie hebben met klanten die uw bedrijf hebben gevolgd of welkomstaanbiedingen hebben gekregen

Klanten kunnen uw bedrijf niet meer volgen op Google Zoeken of via de Google Maps-app. U kunt geen nieuwe welkomstaanbiedingen meer sturen.

Bestaande welkomstaanbiedingen worden nu getoond als gewone aanbiedingen. Ze worden gemarkeerd als In behandeling en niet meer aan klanten getoond. Aanbiedingen die in behandeling kunt u niet bewerken, maar wel verwijderen.

U kunt contact leggen met klanten via uw profiel zonder volgers of welkomstaanbiedingen. U kunt bijvoorbeeld: