Interactie hebben met klanten die uw bedrijf hebben gevolgd of welkomstaanbiedingen hebben gekregen

Klanten kunnen uw bedrijf niet meer volgen op Google Zoeken of via de Google Maps-app. U kunt geen nieuwe welkomstaanbiedingen meer sturen.

Bestaande welkomstaanbiedingen worden nu getoond als gewone aanbiedingen. Deze worden gemarkeerd als In behandeling en klanten zien ze niet meer. U kunt aanbiedingen die in behandeling zijn niet bewerken, maar u kunt ze wel verwijderen.

U kunt contact leggen met klanten via uw profiel zonder volgers of welkomstaanbiedingen. U kunt bijvoorbeeld: