Over volgers

Klanten kunnen uw bedrijf op Google Maps volgen om op de hoogte te blijven van uw aanbiedingen.

Deze functie is in de meeste landen beschikbaar voor iedereen die de Google Maps-app gebruikt. Bedrijven kunnen hun volgers zien in de Google Mijn Bedrijf-app.

Hoe het werkt

Wanneer klanten uw bedrijf vinden op Google Maps, kunnen ze dit volgen. Uw volgers ontvangen updates over uw bedrijf op het tabblad 'Voor jou' in Maps.

Uw volgers bekijken:

1. Open de Mijn Bedrijf-app My Business op uw telefoon of tablet.
  2. Tik onderaan op Klanten en dan Volgers.

Uw volgers bekijken

Bekijk als volgt de lijst van uw volgers:

1. Open de Mijn Bedrijf-app My Business op uw telefoon of tablet.
  2. Tik onderaan op Klanten en dan Volgers.
  3. U ziet het totale aantal volgers en een lijst van recente volgers.

Instellingen voor meldingen updaten

U ontvangt meldingen wanneer u nieuwe volgers krijgt.

Update uw instellingen voor meldingen als volgt:

1. Open de Mijn Bedrijf-app My Business op uw telefoon of tablet.
  2. Tik onderaan op Meer en dan Instellingen en dan Meldingen.