Näin voit pitää yhteyttä asiakkaisiin, jotka ovat seuranneet yritystäsi tai saaneet tervetuliaistarjouksia

Asiakkaat eivät voi enää seurata yritystäsi Google Haussa tai Google Maps ‐sovelluksessa. Et voi enää lähettää uusia tervetuliaistarjouksia.

Aiemmin lähetetyt tervetuliaistarjoukset näkyvät tavallisina tarjouksina. Niiden tilana näkyy "odottaa", eivätkä ne enää näy asiakkaille. Odottavia tarjouksia ei voi muokata, mutta niitä voi poistaa.

Voit pitää yhteyttä asiakkaisiin profiilisi kautta, mutta yritykselläsi ei ole seuraajia etkä voi lähettää tervetuliaistarjouksia. Voit esimerkiksi