Om følgere

Kunder kan følge din virksomhed på Google Maps for at holde sig opdateret om dine tilbud.

Denne funktion er tilgængelig i de fleste lande for alle, der bruger Google Maps-appen. Virksomheder kan se deres følgere i Google My Business-appen.

Sådan fungerer det

Når kunderne finder din virksomhed på Google Maps, kan de vælge at følge den. Når nogen følger din virksomhed, får de opdateringer om din virksomhed på fanen "Til dig" i Maps.

Sådan får du vist dine følgere:

1. Åbn My Business-appen My Business på din telefon eller tablet.
  2. Nederst skal du trykke på Kunder og så Følgere.

Se dine følgere

Følg denne vejledning for at se en liste over dine følgere:

1. Åbn My Business-appen My Business på din telefon eller tablet.
  2. Nederst skal du trykke på Kunder og så Følgere.
  3. Du kan se det samlede antal følgere og en liste over de nye følgere, du har fået inden for den seneste tid.

Opdater indstillinger for underretninger

Du modtager underretninger, når du får nye følgere.

Følg denne vejledning for at opdatere dine indstillinger for notifikationer:

1. Åbn My Business-appen My Business på din telefon eller tablet.
  2. Nederst skal du trykke på Mere og så Indstillinger og så Notifikationer.