Sådan interagerer du med kunder, der har fulgt din virksomhed eller fået et velkomsttilbud

Kunder kan ikke længere følge din virksomhed på Google Søgning eller i Google Maps-appen, og du kan ikke længere sende nye velkomsttilbud.

Allerede oprettede velkomsttilbud bliver nu vist som almindelige tilbud og markeret som "afventer", og de bliver ikke længere vist for kunder. Du kan ikke redigere afventende tilbud, men du kan slette dem.

Du kan interagere med kunder, som ikke følger din virksomhed og ikke har fået et velkomsttilbud, via din profil. Du kan f.eks. gøre følgende: