Lägga till och redigera attribut

Med attribut kan kunderna se vad ditt företag har att erbjuda, till exempel om en restaurang har Wi-Fi eller uteservering eller om ditt företag drivs av kvinnor. Genom att lägga till relevanta och korrekta attribut i din företagsprofil hjälper du kunderna att hitta ditt företag på Google.

Attributen visas i din företagsprofil på Google Sök och Maps. Vissa attribut, som Uteservering och Kvinnoledd, kan visas som märken när kunderna hittar ditt företag på sina mobiler.

Så fungerar det

Det finns två typer av attribut: sakattribut (som uteservering och kvinnoledd) och subjektiva attribut (som hur populärt ditt företag är hos lokalbefolkningen). Du kan redigera vissa sakattribut direkt. Subjektiva attribut bygger på feedback från Googles användare som har besökt ditt företag.

Företagskategorin avgör vilka attribut som är tillgängliga för din företagsprofil. Du kan till exempel se attribut för tillåtna betalningstyper, tillgänglighetsalternativ eller om företaget är HBTQ-vänligt. När du redigerar din företagsinformation i Google My Business ser du vilka attribut du kan använda.

Lägga till och redigera attribut

1. Logga in på Google My Business på datorn.
    • Om du har flera platser öppnar du den du vill hantera.
  2. Klicka på Information på menyn.
  3. Leta reda på Lägg till attribut Attributes och klicka på Redigera Redigera. Du kan söka efter attributet du vill lägga till eller rulla igenom alla alternativ som är tillgängliga för ditt företag.
  4. Klicka på Använd när du är klar.

Kunder som hittar ditt företag på Google Sök och Maps kan se dina nya attribut. Nya attribut visas för kunder som hittar ditt företag på Google Sök och Maps.

Tips! Om du äger eller hanterar en läkarprofil kan du redigera informationen om könstillhörighet i Attribut . Kontakta oss om du vill ta bort denna information.