Slik kan du redigere attributter i bedriftsprofilen

Du kan velge mellom ulike attributter for å gi kundene detaljert informasjon om bedriften din. Du kan for eksempel opplyse om bedriften har uteservering eller wifi. Velg relevante, nøyaktige attributter i bedriftsprofilen, slik at bedriften din skiller seg ut på nettet.

Attributtene vises i bedriftsprofilen din på Google Søk, Google Maps, Google Pay og i andre Google-produkter og -tjenester. Hvis du legger til bestemte attributter i profilen, kan bedriften bli vist i søkeresultater når noen søker etter steder med de aktuelle attributtene på Google Søk, Google Maps, Google Pay og i andre Google-produkter og -tjenester.

Sånn fungerer det

Visse faktiske attributter om bedriften din kan endres direkte. Mange attributter avhenger imidlertid av inndata fra kunder som besøker bedriften.

Tips:

• Enkelte attributter er bare tilgjengelige i visse land, områder eller bedriftskategorier. Dette er avhengig av hva slags bedrift du har, men du kan for eksempel se attributter knyttet til tilgjengelighet, godkjente betalingstyper og om bedriften er eid av kvinner.
  • Med tiden kan navnene på attributtene endres for å samsvare bedre med måtene folk søker etter bedrifter på.

Endre attributter

1. Gå til bedriftsprofilen din. Se hvordan du finner den.

2. Slik kan du redigere bedriftsinformasjonen:
    • I Google Søk velger du Endre profilen.
    • I Google Maps velger du Endre profilen og så Bedriftsinformasjon.
  3. Velg Flere-fanen nesten helt øverst.
  4. Velg kategorien du vil redigere.
  5. Velg Ja eller Nei ved siden av attributtet.
  6. Velg Lagre når du er ferdig å oppdatere attributtene.

Attributtene dine kan bli vist i andre Google-produkter eller -tjenester, for eksempel Google Søk, Google Maps, Google Pay, og i andre Google-produkter og -tjenester.