Sådan redigerer du attributter på din virksomhedsprofil

Du kan vælge forskellige attributter for at give kunderne nærmere oplysninger om din virksomhed. Du kan fortælle, om din virksomhed har udendørsservering eller Wi-Fi. Vælg relevante, korrekte attributter til din virksomhedsprofil, så din virksomhed kan skille sig ud fra mængden online.

Attributterne vises på din virksomhedsprofil via Google Søgning, Google Maps, Google Pay og andre Google-produkter og -tjenester. Hvis du tilføjer bestemte attributter på din profil, bliver din virksomhed muligvis vist i søgeresultaterne, når folk bruger de pågældende attributter til at søge efter steder via Google Søgning, Google Maps, Google Pay og andre Google-produkter og -tjenester.

Sådan fungerer det

Du kan redigere visse faktuelle attributter angående din virksomhed direkte. Mange attributter er dog også baseret på input fra kunder, der besøger din virksomhed.

Tip!

• Nogle attributter er kun tilgængelige i bestemte lande, i bestemte regioner eller for bestemte virksomhedskategorier. Afhængigt af virksomhedstypen kan du f.eks. se attributmuligheder for godkendte betalingstyper, muligheder mht. adgang, eller om virksomheden ejes af kvinder.
  • Attributnavne kan ændre sig over tid, så de bedre matcher den måde, folk søger efter virksomheder på.

Rediger en attribut

1. Gå til din virksomhedsprofil. Få oplysninger om, hvordan du finder din profil.

2. Gør følgende for at redigere dine virksomhedsoplysninger:
    • Vælg Rediger profil via Google Søgning.
    • Vælg Rediger profil og så Virksomhedsoplysninger i Google Maps.
  3. Vælg fanen Mere øverst.
  4. Vælg den kategori, du vil redigere.
  5. Vælg Ja eller Nej ud for attributten.
  6. Vælg Gem, når du er færdig med at opdatere attributter.

Dine attributter kan blive vist via andre Google-produkter eller -tjenester, f.eks. Google Søgning, Google Maps og Google Pay.