Hantera byråinbjudningar

Din organisation kan bjudas in till att hantera specifika företagsprofiler eller företagsgrupper som ägs av någon annan.

• Du kan hantera en enskild profil i Sök och Maps. Om du vill hantera flera profiler samtidigt kan du använda Hanterare för Företagsprofil. Om du vill lägga till en annan profil väljer du menyn med tre punkter på Google Sök följt av Lägg till en ny företagsprofil

• För en enstaka företagsprofil: Profilägaren kan bjuda in en företagsgrupp i organisationen med hjälp av företagsgruppens id. Du kan också begära att din organisation ska få hantera profilen och ange en företagsgrupp där profilen ska läggas till.
  • För en företagsgrupp: Företagsgruppens ägare kan bjuda in din organisation med ditt organisations-id.

Visa och godkänna inbjudningar

Så här visar och godkänner du en inbjudan till att hantera någon annans företagsprofil:

1. Logga in i Hanterare för Företagsprofil.
  2. Klicka på Hantera inbjudningar
    • Om du ingår i flera organisationer ser du till att du väljer rätt organisation först.
  3. Leta reda på inbjudan och klicka på Godkänn eller Avvisa.

Begära åtkomst till en företagsprofil

Så här begär du åtkomst till en företagsprofil som ägs av någon annan för din organisations räkning:

1. Logga in i Hanterare för Företagsprofil.
  2. Klicka på Hantera inbjudningar
    • Om du ingår i flera organisationer ser du till att du väljer rätt organisation först.
  3. Klicka på knappen Begär åtkomst.
  4. Leta reda på företagsnamnet och välj rätt profil.
  5. Välj företagsgruppen där företagsprofilen ska läggas till.
  6. Klicka på Fortsätt och följ anvisningarna.

Visa åtkomstförfrågningar

Så här visar du förfrågningar som din organisation har skickat om att hantera någon annans företagsprofil:

1. Logga in i Hanterare för Företagsprofil.
  2. Klicka på Hantera inbjudningar
    • Om du ingår i flera organisationer ser du till att du väljer rätt organisation först.
  3. Klicka på fliken Skickade förfrågningar för att se varje förfrågans status.