Administrer byråinvitasjoner

Organisasjonen din kan bli invitert til å administrere bestemte bedriftsprofiler eller beliggenhetsgrupper som andre eier.

• Du kan administrere enkeltprofiler fra Søk og Maps. For å administrere flere profiler samtidig må du bruke Administrering av Bedriftsprofil. Hvis du vil legge til en ny profil, må du velge menyen med tre prikker på Google Søk og så Legg til en ny bedriftsprofil

• For én bedriftsprofil: Profileieren kan invitere en beliggenhetsgruppe i organisasjonen din ved hjelp av ID-en for den aktuelle beliggenhetsgruppen. Alternativt kan be om at organisasjonen din får tilgang til å administrere profilen, ved å spesifisere en bedriftsgruppe profilen skal legges til i.
  • For beliggenhetsgrupper: Eieren av beliggenhetsgruppen kan invitere organisasjonen din per organisasjons-ID-en din.

Se og godta invitasjoner

Slik kan du se og godta invitasjoner til å administrere andres bedriftsprofiler:

1. Logg på Administrering av Bedriftsprofil.
  2. Klikk på Administrer invitasjoner
    • Hvis du er medlem av flere organisasjoner, må du passe på at du velger riktig organisasjon.
  3. Finn invitasjonen, og klikk så på Godkjenn eller Avvis.

Be om tilgang til bedriftsprofiler

Sånn kan du be om at organisasjonen din får tilgang til å administrere bedriftsprofiler andre eier:

1. Logg på Administrering av Bedriftsprofil.
  2. Klikk på Administrer invitasjoner
    • Hvis du er medlem av flere organisasjoner, må du passe på at du velger riktig organisasjon.
  3. Klikk på Be om tilgang-knappen.
  4. Søk etter navnet på bedriften, og velg den aktuelle profilen.
  5. Velg hvilken av beliggenhetsgruppene du vil legge til profilen i.
  6. Klikk på Fortsett, og følg veiledningen for å be om tilgang.

Se tilgangsforespørsler

Slik kan du se forespørsler organisasjonen din har sendt om tilgang til å administrere andres bedriftsprofiler:

1. Logg på Administrering av Bedriftsprofil.
  2. Klikk på Administrer invitasjoner
    • Hvis du er medlem av flere organisasjoner, må du passe på at du velger riktig organisasjon.
  3. Klikk på Forespørslene er sendt-fanen for å se statusen til de enkelte forespørslene.