Gestionar invitacions d'agències

La teva organització pot rebre una invitació per gestionar perfils d'empresa o grups d'empresa concrets que siguin propietat d'algú altre.

• Pots gestionar un perfil individual a la Cerca i a Maps. Per gestionar diversos perfils de manera massiva i alhora, pots utilitzar el Gestor de perfils d'empresa. Si vols afegir un altre perfil, a la Cerca de Google, selecciona el menú de tres punts i, a continuació,Afegeix un perfil d'empresa nou

• Un sol perfil d'empresa: el propietari del perfil pot convidar un grup d'empresa de la teva organització mitjançant l'identificador del grup d'empresa. O també pots sol·licitar-hi accés perquè la teva organització pugui gestionar aquest perfil (en aquest cas, cal que especifiquis a quin grup d'empresa s'ha d'afegir el perfil).
  • Un grup d'empresa: el propietari del grup d'empresa pot convidar la teva organització mitjançant l'identificador de l'organització.

Veure i acceptar les invitacions

Per veure i acceptar una invitació per gestionar el perfil d'empresa d'algú altre:

1. Inicia la sessió al Gestor de perfils d'empresa.
  2. Fes clic a Gestiona les invitacions
    • Si formes part de diverses organitzacions, primer comprova que hagis triat l'organització correcta.
  3. Localitza la invitació i fes clic a Aprova o Rebutja.

Sol·licitar accés a un perfil d'empresa

Per sol·licitar accés perquè la teva organització pugui gestionar perfils d'empresa que són propietat d'algú altre:

1. Inicia la sessió al Gestor de perfils d'empresa.
  2. Fes clic a Gestiona les invitacions
    • Si formes part de diverses organitzacions, primer comprova que hagis triat l'organització correcta.
  3. Fes clic al botó Sol·licita accés.
  4. Cerca per nom de l'empresa i tria el perfil corresponent.
  5. Tria en quin dels teus grups d'empresa vols afegir el perfil.
  6. Fes clic a Continua i segueix les indicacions per sol·licitar accés.

Veure les sol·licituds d'accés

Per veure les sol·licituds que ha enviat la teva organització per poder gestionar els perfils d'empresa d'algú altre:

1. Inicia la sessió al Gestor de perfils d'empresa.
  2. Fes clic a Gestiona les invitacions
    • Si formes part de diverses organitzacions, primer comprova que hagis triat l'organització correcta.
  3. Fes clic a la pestanya Sol·licituds enviades per veure l'estat de cada sol·licitud.