Die bladsy wat jy versoek het, is tans nie in jou taal beskikbaar nie. Jy kan 'n ander taal aan die onderkant van die bladsy kies of Google Chrome se ingeboude vertalingkenmerk gebruik om 'n kitsvertaling van enige webbladsy in 'n taal van jou keuse te doen.

Uitnodigingen voor bureaus beheren

Uw organisatie kan uitgenodigd worden om specifieke bedrijfsprofielen of groepen van bedrijfslocaties te beheren die eigendom zijn van iemand anders.

• U kunt een afzonderlijk profiel beheren op Zoeken en Maps. Als u meerdere profielen bulksgewijs wilt beheren, kunt u Bedrijfsprofielmanager gebruiken. Als u nog een profiel wilt toevoegen, selecteert u op Google Zoeken het menu met 3 stippen en dan Nieuw bedrijfsprofiel toevoegen.

• Voor 1 bedrijfsprofiel: De eigenaar van het profiel kan een groep van bedrijfslocaties in uw organisatie uitnodigen via de ID van die groep. Of u kunt toegang voor uw organisatie vragen om het profiel te beheren, en een groep van bedrijfslocaties opgeven waaraan het profiel moet worden toegevoegd.
  • Voor een groep van bedrijfslocaties: De eigenaar van de groep van bedrijfslocaties kan uw organisatie uitnodigen via uw organisatie-ID.

Uitnodigingen bekijken en accepteren

Zo bekijkt en accepteert u een uitnodiging om het bedrijfsprofiel van iemand anders te beheren:

1. Log in bij Bedrijfsprofielmanager.
  2. Klik op Uitnodigingen beheren
    • Als u deel uitmaakt van meerdere organisaties, moet u eerst de juiste organisatie kiezen.
  3. Zoek de uitnodiging en klik dan op Goedkeuren of Weigeren.

Toegang tot een bedrijfsprofiel vragen

Zo vraagt u toegang om een bedrijfsprofiel te beheren dat eigendom is van iemand anders:

1. Log in bij Bedrijfsprofielmanager.
  2. Klik op Uitnodigingen beheren
    • Als u deel uitmaakt van meerdere organisaties, moet u eerst de juiste organisatie kiezen.
  3. Klik op de knop Toegang vragen.
  4. Zoek op bedrijfsnaam en kies het juiste profiel.
  5. Kies een groep van bedrijfslocaties waaraan het profiel moet worden toegevoegd.
  6. Klik op Doorgaan en volg de aanwijzingen om toegang te vragen.

Toegangsverzoeken bekijken

Zo bekijkt u verzoeken die uw organisatie heeft verstuurd om het bedrijfsprofiel van iemand anders te beheren:

1. Log in bij Bedrijfsprofielmanager.
  2. Klik op Uitnodigingen beheren
    • Als u deel uitmaakt van meerdere organisaties, moet u eerst de juiste organisatie kiezen.
  3. Klik op het tabblad Verzonden verzoeken om de status van elk verzoek te bekijken.