Administrer brukergrupper for byråer

Med brukergrupper kan du opprette team som skal administrerer visse beliggenheter eller beliggenhetsgrupper. Når du oppretter brukergrupper, grupperer du folk som du vil skal ha det samme tilgangsnivået til bestemte beliggenheter.

Alle i organisasjonen din kan opprette brukergrupper. Du kan legge til personer som eiere eller medlemmer i brukergrupper. Her er en oversikt over rettighetene knyttet til hver enkelt rolle:

Rettighet Organisasjonseier Organisasjonsmedlem Eier av brukergruppe Medlem av brukergruppe
Se alle brukerne i brukergruppen
Opprette brukergrupper
Redigere brukergruppenavnet
Legge til og fjerne gruppemedlemmer
Endre brukernes rolle
Slette brukergrupper

Opprett en brukergruppe

Slik kan du opprette nye brukergrupper:

1. Logg på bedriftsprofilen din for å administrere den.
  2. Klikk på Administrer brukere. (Hvis du er medlem av flere organisasjoner, må du passe på at du velger riktig organisasjon.)
  3. Klikk på Opprett brukergruppe.
  4. Skriv inn navnet på gruppen.
  5. Klikk på Opprett gruppe.
  6. Begynn å legge til eiere og medlemmer.

Legg til eiere og medlemmer

For at en bruker skal kunne legges til en brukergruppe, kan ikke kontoen til denne brukeren være oppført som direkte eier eller administrator av noen beliggenheter eller beliggenhetsgrupper. Medlemmer av en brukergruppe kan bare administrere beliggenheter som er knyttet til en organisasjon.

Slik kan du legge til eiere eller medlemmer i brukergrupper:

1. Logg på bedriftsprofilen din for å administrere den.
  2. Klikk på Administrer brukere. (Hvis du er medlem av flere organisasjoner, må du passe på at du velger riktig organisasjon.)
  3. Klikk på menyen Meny for brukergruppen, og velg Administrer.
  4. Legg inn e-postadressen til brukeren du vil invitere. Du kan invitere brukeren til å være eier eller medlem av brukergruppen.

Fjern eiere og medlemmer

Slik kan du fjerne eiere eller medlemmer fra brukergrupper:

1. Logg på bedriftsprofilen din for å administrere den.
  2. Klikk på Administrer brukere. (Hvis du er medlem av flere organisasjoner, må du passe på at du velger riktig organisasjon.)
  3. Klikk på menyen Meny for brukergruppen, og velg Administrer.
  4. Klikk på Fjern Fjern ved siden av hen du vil fjerne.
  5. Klikk på Fjern.

Overfør hovedeierskapet for en brukergruppe

Slik kan du overføre hovedeierskapet av brukergrupper:

1. Logg på bedriftsprofilen din for å administrere den.
  2. Velg organisasjonen fra rullegardinmenyen.
  3. Klikk på Administrer brukere.
  4. Under «Brukergrupper» finner du den aktuelle brukergruppen og klikker på Administrer.
  5. Finn brukeren du vil overføre eierskapet til.
  6. Klikk på nedoverpilen Down arrow ved siden av brukerens navn, og velg Hovedeier. (Dette alternativet vises bare hvis du er hovedeieren.)
  7. Klikk på Overfør for å bekrefte at du vil angi denne brukeren som hovedeier.
  8. Klikk på Ferdig.

Slett en brukergruppe

Før du kan slette en brukergruppe, må du fjerne eller overføre alle brukerne fra den. Brukergrupper slettes permanent og kan ikke gjenopprettes.

Slik kan du slette brukergrupper:

1. Logg på bedriftsprofilen din for å administrere den.
  2. Klikk på Administrer brukere. (Hvis du er medlem av flere organisasjoner, må du passe på at du velger riktig organisasjon.)
  3. Klikk på menyen Meny for brukergruppen, og velg Slett.
  4. Klikk på Slett.