Administrer brugergrupper for bureauer

Brugergrupper giver dig mulighed for at oprette teams bestående af de personer, der skal administrere bestemte steder eller lokationsgrupper. Når du opretter en brugergruppe, grupperer du personer med samme adgangsniveau til bestemte lokationer.

Alle personer i din organisation kan oprette en brugergruppe. Du kan føje personer til en brugergruppe som ejere eller medlemmer. Her er en oversigt over de forskellige rettigheder for hver rolle:

Rettighed Organisationsejer Organisationsmedlem Brugergruppeejer Brugergruppemedlem
Se alle brugere i en brugergruppe
Opret en brugergruppe
Rediger en brugergruppes navn
Tilføj og fjern brugere fra en brugergruppe
Rediger en brugers rolle
Slet en brugergruppe

Opret en brugergruppe

Sådan opretter du en ny brugergruppe:

1. Log ind for at administrere din virksomhedsprofil.
  2. Klik på Administrer brugere. Hvis du er tilknyttet flere organisationer, skal du sørge for at vælge den rette organisation.
  3. Klik på Opret brugergruppe.
  4. Navngiv gruppen.
  5. Klik på Opret gruppe.
  6. Begynd at tilføje ejere og medlemmer.

Tilføj ejere og medlemmer

Du kan kun føje en bruger til en brugergruppe, hvis vedkommendes konto ikke er direkte ejer af steder eller stedbaserede grupper. Medlemmer af en brugergruppe kan kun administrere steder, der er knyttet til en organisation.

Sådan føjer du en ejer eller et medlem til en brugergruppe:

1. Log ind for at administrere din virksomhedsprofil.
  2. Klik på Administrer brugere. Hvis du er tilknyttet flere organisationer, skal du sørge for at vælge den rette organisation.
  3. Klik på menuen Menu for brugergruppen, og vælg Administrer.
  4. Tilføj mailadressen på den bruger, du vil invitere. Du kan invitere vedkommende til at være ejer eller medlem af brugergruppen.

Fjern ejere og medlemmer

Sådan fjerner du en ejer eller et medlem fra en brugergruppe:

1. Log ind for at administrere din virksomhedsprofil.
  2. Klik på Administrer brugere. Hvis du er tilknyttet flere organisationer, skal du sørge for at vælge den rette organisation.
  3. Klik på menuen Menu for brugergruppen, og vælg Administrer.
  4. Klik på Fjern Fjern ud for den person, du vil fjerne.
  5. Klik på Fjern.

Overfør det primære ejerskab af en brugergruppe

Sådan overfører du det primære ejerskab af en brugergruppe:

1. Log ind for at administrere din virksomhedsprofil.
  2. Vælg organisationen på rullemenuen.
  3. Klik på Administrer brugere.
  4. Find brugergruppen under "Brugergrupper", og klik på Administrer .
  5. Find den bruger, du vil overføre ejerskabet til.
  6. Klik på pil ned Down arrow ud for brugerens navn, og vælg Primær ejer. Denne mulighed vises kun, hvis du er den primære ejer.
  7. Klik på Overfør for at bekræfte, at du vil gøre denne bruger til den primære ejer.
  8. Klik på Udfør.

Slet en brugergruppe

Inden du sletter en brugergruppe, skal du fjerne eller overføre de brugere, den indeholder. Når først du har slettet en brugergruppe, kan det ikke fortrydes.

Sådan sletter du en brugergruppe:

1. Log ind for at administrere din virksomhedsprofil.
  2. Klik på Administrer brugere. Hvis du er tilknyttet flere organisationer, skal du sørge for at vælge den rette organisation.
  3. Klik på menuen Menu for brugergruppen, og vælg Slet.
  4. Klik på Slet.