Evästekäytäntö

Julkaistulla Google My Business ‑sivustollasi näytetään oikeudellisista syistä ilmoitus siitä, että sivustosi sallii evästeiden käytön. Evästeet ovat pieniä tiedostoja, jotka tallennetaan verkkosivustollasi käyneiden ihmisten tietokoneille. Evästeisiin voidaan tallentaa asiakkaiden verkkosivuston käyttöön liittyviä mieltymyksiä sekä tietoja asiakkaiden verkkosivuston käyttötavoista. Niiden tarkoitus on helpottaa verkkosivuston käyttämistä asiakkaille. Lue lisätietoja siitä, miten Google käyttää evästeitä.