Endre eller slett innlegg på Google

Du kan endre eller slette innlegg før eller etter at du har publisert dem.

Endre eller slett innlegg på Google Søk

1. Sørg for at du er logget på kontoen du brukte da du registrerte deg for bedriftsprofilen.
  2. Finn bedriftsprofilen ved å søke etter bedriftsnavnet ditt på Google. Du kan også søke etter bedriften min.
  3. Velg eventuelt Se profilen for å oppdatere profilen din.
  4. I Oppdateringer-delen klikker du på Se alle og så Oppdateringer.
  5. Finn innlegget du vil endre eller slette.
    • For å endre et innlegg, trykk på Mer Mer og så Rediger.
    • For å slette et innlegg, trykk på Mer Mer og så Slett.

Endre eller slett innlegg på Google Maps

1. Åpne Google Maps-appen Kart.
    • Sørg for at du logger på Google Maps med kontoen du bruker til å administrere bedriftsprofilen din.
  2. For å åpne bedriftsprofilen din, trykk på Bedrift nederst til høyre.
  3. Trykk på Oppdateringer.
  4. Finn innlegget du vil endre eller slette.
    • For å endre et innlegg, trykk på Mer Mer og så Rediger.
    • For å slette et innlegg, trykk på Mer Mer og så Slett.