Retningslinjer for innhold i innlegg, bilder og videoer i bedriftsprofiler

Med bedriftsprofilen din kan du formidle relevant og oppdatert informasjon direkte til kundene dine. Retningslinjene for forbudt og begrenset innhold bidrar til at innhold du sender inn (bl.a. tekst, bilder og videoer), skaper positive opplevelser for kundene.

Retningslinjer for bilder og videoer i bedriftsprofiler

Retningslinjene for forbudt og begrenset innhold gjelder for bilder og videoer du sender inn eller publiserer. Bilder og videoer må også overholde andre kriterier.

Du er ansvarlig for at bildene du legger ut, er i tråd med alle gjeldende lover og forskrifter.

Retningslinjer for innhold i innlegg i bedriftsprofiler

Du er selv ansvarlig for å sikre at innholdet du legger ut, er i tråd med alle gjeldende lover og forskrifter.

Fra tid til annen endrer vi disse retningslinjene, så sjekk gjerne denne siden jevnlig for å se etter oppdateringer. Vi varsler deg om slike endringer hvis det kreves i henhold til gjeldende lov og rett.

Ikke tillatt å føre opp telefonnumre

For å unngå at telefonnumre brukes til uriktige formål, tillater vi ikke at du tar med telefonnumre i innlegg.

I innlegg kan du i stedet ta med en «Ring nå»-knapp knyttet til telefonnummeret som er bekreftet i bedriftsprofilen.

Innlegg fra hoteller

• Hoteller kan lage lokale innlegg for å gi kundene relevant og oppdatert informasjon.
  • Men de kan ikke lage «tilbudsinnlegg» eller andre innlegg som nevner eller har linker til tilbud, rabatter, promoteringer eller kampanjer. Dette sikrer at kundene alltid vet hvor i hotellets bedriftsoppføring de finner priser fra partnere via annonser eller organiske søk.