Yritysprofiilin kuvia ja videoita koskeva käytäntö ja postauksia koskeva sisältökäytäntö

Yritysprofiilin avulla voit välittää olennaista ja ajankohtaista tietoa suoraan asiakkaillesi. Kiellettyä ja rajoitettua sisältöä koskevien käytäntöjen tarkoituksena on varmistaa, että kaikki lähettämäsi sisältö (tekstit, kuvat ja videot) tuottaa asiakkaille positiivisen käyttökokemuksen.

Yritysprofiilin kuvia ja videoita koskeva käytäntö

Kiellettyä ja rajoitettua sisältöä koskevat käytännöt koskevat lähettämiäsi tai julkaisemiasi kuvia ja videoita. Kuvien ja videoiden on myös täytettävä lisäehdot.

Lisäksi olet itse vastuussa siitä, että julkaisemasi kuvamateriaali on kaikkien sovellettavien lakien ja säädösten mukaista.

Yritysprofiilin postauksia koskeva sisältökäytäntö

Olet vastuussa siitä, että postaamasi sisältö on kaikkien sovellettavien lakien ja säädösten mukaista.

Muokkaamme näitä käytäntöjä ajoittain, joten tarkista ne säännöllisesti päivitysten varalta. Ilmoitamme tällaisista muutoksista siinä tapauksessa, että sovellettava laki niin edellyttää.

Vältä puhelinnumeron lisäämistä

Väärinkäyttöjen välttämiseksi emme salli puhelinnumeron lisäämistä postaukseen.

Sen sijaan voit lisätä postaukseesi Soita nyt ‑painikkeen, jossa käytetään todennetusta Yritysprofiilistasi löytyvää puhelinnumeroa.

Hotellipostaukset

• Hotellit voivat luoda paikallisia postauksia, jotka tarjoavat hyödyllistä ja ajankohtaista tietoa asiakkaille.
  • Hotellit eivät voi luoda tarjouspostauksia tai sellaisia postauksia, joissa viitataan tai joissa on linkkejä tarjouksiin, kampanjoihin, erikoistarjouksiin tai alennuksiin. Tällä tavoin pyrimme välttämään asiakkaiden hämmentämistä ja pitämään hotellin paikkasivun selkeänä paikkana, jossa näkyvät orgaanisesta hausta löytyvät hinnat ja mainostetut hinnat.