Samarbejde med tredjeparter

Om Google Virksomhedsprofil

Google Virksomhedsprofil gør det let for kunderne at finde og interagere med din virksomhed, når de bruger Google Søgning og Maps. Når du opretter og bekræfter en virksomhedsprofil, kan du administrere, hvordan din virksomhed vises på Google, så du kan give brugerne et godt førstehåndsindtryk og holde dine oplysninger opdaterede. I takt med at flere og flere brugere finder din virksomhed på Google, kan du få indsigt i kundernes adfærd og i, hvordan de finder og interagerer med din virksomhed.

Brug af en tredjepart

Google Virksomhedsprofil giver dig adgang til værktøjer, der kan hjælpe din virksomhed, men i mange tilfælde er den daglige drift af virksomheden så tidskrævende, at der simpelthen ikke er tid til at oprette og vedligeholde en effektiv virksomhedsprofil. Hvis du har brug for en hjælpende hånd eller ekspertrådgivning, kan du vælge at samarbejde med en tredjepart. Der er mange tredjeparter at vælge imellem, lige fra store virksomheder, der administrerer hundredvis af kunder, til selvstændige internetkonsulenter.

Sådan samarbejder du med en tredjepart

Google Virksomhedsprofil koster ikke noget, men tredjeparter opkræver ofte et gebyr for at administrere din virksomhedsprofil. De kan yde værdifulde tjenester såsom at sikre, at din profil er opdateret, give dig indsigt vedrørende kunder, besvare dine spørgsmål og reagere på gennemgange. Det er vigtigt, at du er klar over, hvilke fordele du kan opnå ved at samarbejde med en tredjepart, så du er i stand til at vurdere, om du opnår det bedst mulige investeringsafkast.

Her får du fem optimale løsninger til, hvordan du vælger og samarbejder med en tredjepart:

1. Vær selektiv. Stil dig selv følgende spørgsmål, når du skal vælge en tredjepart at samarbejde med:
    • Har tredjeparten administreret virksomhedsprofiler før?
    • Har tredjeparten administreret virksomheder med lignende budgetter eller målgrupper før?
    • Hvilke andre tjenester kan tredjeparten tilbyde med henblik på at skabe vækst i din virksomhed?
  2. Samarbejd med én tredjepart ad gangen. Det kan være fristende at fordele budgettet på flere forskellige tredjeparter for at finde ud af, hvem der opnår de bedste resultater, men vi anbefaler, at du tester dem én ad gangen. Din virksomhed kan kun blive vist én gang på Google, så det er svært at teste flere tredjeparter på samme tid.
  3. Uddan dig selv.  Det tager ikke lang tid at finde ud af, hvordan Google Virksomhedsprofil fungerer, og hvordan de forskellige funktioner bruges. Se ressourcer og ofte stillede spørgsmål for at få en grundlæggende indføring i Google Virksomhedsprofil, og se derefter Hjælp til Google Virksomhedsprofil for at finde svar på eventuelle konkrete spørgsmål. Hvis du sætter dig ind i, hvordan Google Virksomhedsprofil fungerer, er du i stand til at træffe mere velovervejede beslutninger, når du samarbejder med en tredjepart.
  4. Læg vægt på erfaring. Tredjeparter, der har administreret hundredvis af virksomheder på Google, har sandsynligvis større ekspertise mht. Google Virksomhedsprofil end mange andre. Før du hyrer en tredjepart, bør du tage en snak med den pågældende for at få klarlagt, hvor stor erfaring vedkommende har med administration af virksomheder på Google.
  5. Vurder effektiviteten. Din Google Virksomhedsprofil-konto indeholder mange oplysninger, der kan give dig indsigt i, hvordan kunderne finder og interagerer med din virksomhed på Google. Tag dig tid til at gennemgå effektiviteten af din profil en gang om måneden, så du kan evaluere de resultater, du opnår ved at samarbejde med en tredjepart. Hold øje med ting såsom opdateringer i form af nye billeder og ajourførte åbningstider samt ændringer med hensyn til, hvordan kunderne finder din virksomhed online.

Mistænkelig adfærd

De fleste tredjeparter har kundernes interesse for øje, men nogle tredjeparter er mindre hæderlige. Her er en liste over ting, du skal være på vagt over for, når du vælger og samarbejder med en tredjepart:

• Tredjeparten tilbageholder oplysninger. Du har ret til at få oplyst, hvordan brugerne interagerer med din virksomhed, og få adgang til specifikke data såsom antal visninger af og antal klik på din virksomhedsprofil.
  • Tredjeparten garanterer en bestemt placering på Google. Tredjeparter har ingen indflydelse på din virksomhedsprofils placering i forhold til andre virksomhedsprofilers placering på Google Søgning eller i Maps. Få flere oplysninger om lokal søgerangering.
  • Tredjeparten påstår, at vedkommende er ansat hos Google. Hvis en repræsentant for en tredjepart påstår, at vedkommende er ansat hos Google, bør du bede vedkommende oplyse sit navn og sende dig en mail fra sin mailadresse, som skal have domænenavnet @google.dk eller @google.com (ikke @gmail.com).
  • Tredjeparten fremsætter trusler. Tredjeparter kan hverken fjerne din profil fra Google eller få adgang til den uden din udtrykkelige tilladelse.
  • Tredjepartens priser er vildledende. Uhæderlige tredjeparter opkræver muligvis en anden pris end den aftalte. Sørg altid for at få en officiel kopi af aftalen, inden du indgår aftale om at samarbejde med en tredjepart.

Rapportér en overtrædelse af politikken vedrørende tredjeparter

Mener du, at en tredjepart overtræder politikken? Så giv os besked her: Rapportér en overtrædelse af politikken vedrørende tredjeparter.

Selvom vi muligvis ikke svarer dig personligt, når du kontakter os angående en tredjepart, undersøger vi dine kommentarer og skrider til handling, hvis det er nødvendigt.