Oman verkkotunnuksen ostaminen

Google hostaa Google My Businessissa luomaasi sivustoa ilmaiseksi. Verkkosivustollesi annetaan valitsemasi business.site-loppuinen nimi, joka voi olla esimerkiksi yrityksesi_nimi.business.site.

Jos haluat käyttöösi oman verkkotunnuksen, kuten omayritys.com, voit tehdä haun oman verkkotunnuksen nimellä ja ostaa sen Google Domains ‑palvelusta.

Jos haluat ostaa oman verkkotunnuksen Google My Business ‑verkkosivustollesi, julkaise sivustosi ja klikkaa Osta verkkotunnus, kun kehote tulee näkyviin (tai valitse kyseinen vaihtoehto tilisi Asetukset-valikosta). Tämän jälkeen voit hakea verkkotunnusten nimiä ja ostaa verkkotunnuksen nimen. Yhdistämme verkkosivustosi automaattisesti verkkotunnukseesi. Lue lisätietoja Google Domains ‑palvelusta.