Een gratis website maken met Google

Met Google Mijn Bedrijf kunt u gratis een voor mobiel geoptimaliseerde website maken om uw bedrijf te presenteren.

Google gebruikt de informatie en foto's uit uw vermelding op Google Mijn Bedrijf om een site te maken die u vervolgens kunt aanpassen met thema's, foto's en tekst. Wanneer u uw bedrijfsinformatie wijzigt of nieuwe foto's plaatst, wordt uw site automatisch geüpdatet. Uw website wordt ook geoptimaliseerd voor weergave op desktops, laptops en mobiele apparaten.

Aan de slag

Wanneer u uw bedrijfsvermelding claimt, heeft u de mogelijkheid om een gratis website te maken op basis van uw informatie.

Als u uw vermelding al heeft geclaimd, kunt u inloggen bij Google Mijn Bedrijf en op het menu Website klikken om uw website te maken of te bewerken.

U kunt op elk moment beginnen met het bouwen van uw site. Lees hoe u uw website kunt bewerken en optimaliseren.