Hantera förfrågningar om att länka din Företagsprofil

Andra personer som vill annonsera om ditt företag eller din produkt på Google kan begära att länka din företagsprofil till sina annonseringskonton. De kan länka till

Viktigt!

• Google Ads kan använda data från din företagsprofil, inklusive men inte begränsat till gatuadress, telefonnummer, öppettider och foton och videor från säljare.
  • Om du länkar till ett Google Ads-konto kan alla Merchant Center-konton som är länkade till detta Google Ads-konto se dina platser.

När en annan persons annonseringskonto är länkat till din företagsprofil kan hen hitta och marknadsföra dina företag. Hen kan inte redigera din företagsinformation. Ett konto kan länkas till alla platser eller till en enstaka verksamhetsgrupp.

Granska länkningsförfrågningar

1. Logga in på Hanterare för Företagsprofil på en dator.
  2. Klicka på fliken Länkade konton.
  3. Scrolla till begäran du vill granska under Förfrågningar.
    • Du ser e-postadressen till användaren som begärde länkningen så att du kan kontakta honom eller henne vid behov.
  4. Klicka på Godkänn eller Avvisa.

Ta bort länken till ett konto

Du kan ta bort länken till ett annonseringskonto för att förhindra annonsering om ditt företag. Innan du tar bort länken till ett annonseringskonto bör du rådfråga personen som uppdaterar kontot.

1. Logga in på Hanterare för Företagsprofil på en dator.
  2. Klicka på fliken Länkade konton.
  3. Scrolla till kontot vars länk du vill ta bort under Länkade konton.
  4. Klicka på Ta bort länk.