Yritysprofiilin linkityspyyntöjen hallinnointi

Jos joku haluaa mainostaa yritystäsi tai tuotteitasi Googlessa, hän voi pyytää Yritysprofiilisi linkittämistä mainostiliinsä. Pyyntö voi koskea linkittämistä

Tärkeää:

• Google Ads voi käyttää Yritysprofiilisi dataa, kuten katuosoitetta, puhelinnumeroa, aukioloaikoja sekä kauppiaan lisäämiä kuvia ja videoita.
  • Jos linkität tilisi Google Ads ‑tiliin, toimipisteesi näkyvät kaikilla tähän Google Ads ‑tiliin linkitetyillä Kauppiaskeskus-tileillä.

Kun Yritysprofiiliisi linkitetään mainostili, kyseinen mainostaja voi nähdä toimipisteesi ja mainostaa niitä. Mainostaja ei voi muokata yritystietojasi. Tilin voi linkittää kaikkiin toimipisteisiin tai yhteen toimipaikkaryhmään.

Linkityspyyntöjen katsominen

1. Kirjaudu Yritysprofiilien ylläpitoon tietokoneella.
  2. Klikkaa Linkitetyt tilit ‑välilehteä.
  3. Etsi Pyynnöt-kohdasta haluamasi pyyntö.
    • Näet sähköpostiosoitteen, josta tarvittaessa tavoitat pyynnön tekijän suoraan.
  4. Valitse Hyväksy tai Hylkää.

Tilin linkityksen poistaminen

Voit poistaa mainostilin linkityksen, jos et enää halua, että yritystäsi mainostetaan. Ole ennen linkityksen poistamista yhteydessä henkilöön, joka päivittää kyseistä mainostiliä.

1. Kirjaudu Yritysprofiilien ylläpitoon tietokoneella.
  2. Klikkaa Linkitetyt tilit ‑välilehteä.
  3. Valitse Linkitetyt tilit ‑välilehdeltä tili, jonka linkityksen haluat poistaa.
  4. Klikkaa Poista linkitys.