Adresseformater som godtas i masseopplastinger

Et kjent problem: Hotellattributter kan ikke oppdateres ved å laste opp regneark. De kan oppdateres via API-et og oversikten. Finn ut mer om Business Profile API.

Regneark for masseopplastinger støtter et generelt adresseformat, slik at du kan få bekreftet beliggenhetene dine i en rekke land/områder.

Oppgi adresseinformasjon om hver beliggenhet i det offisielle formatet for postadresser i det aktuelle området. Adresseformater kan variere mye fra område til område. Noen felt er obligatoriske, noen er valgfrie, og andre brukes ikke i det hele tatt. «Administrativt område» er for eksempel obligatorisk i Australia og valgfritt i Portugal, mens det ikke brukes i Frankrike. «Adresselinje 1» og «Land/område» er alltid obligatorisk.

Du blir varslet dersom du må rette opp i enkelte felt der det mangler obligatorisk informasjon, eller der du har oppgitt feil informasjon om regionen beliggenheten er hjemmehørende i.

Du kan administrere enkeltprofiler fra Søk og Maps. For å administrere flere profiler samtidig må du bruke Administrering av Bedriftsprofil. Hvis du vil legge til en ny profil, må du velge menyen med tre prikker på Google Søk og så Legg til en ny bedriftsprofil

Eksempler på adresser
Adresselinje 1: 1599 Amphitheatre Parkway
Region: Mountain View
Administrativt område: CA
Land/region: US
Postnummer: 94043

Adresselinje 1: Avenida Paulista, 358
Underregion: Bela Vista
Region: São Paulo
Administrativt område: SP
Land/region: Brasil
Postnummer: 01310-000

Adresselinje 1: 札幌市中央区北4条西4−2
Administrativt område: 北海道
Land/region: JP
Postnummer: 060-0004

Slik kan du se flere eksempler på internasjonale adresser:

1. Logg på Administrering av Bedriftsprofil, og velg kontoen du vil administrere.
  2. Klikk på opprettingsikonet FAB Add Button nederst til høyre på siden.
  3. Klikk på Importér beliggenheter fra en fil Import locations.
  4. Klikk på Last ned eksempelregneark Spreadsheet.

Les gjennom retningslinjene nedenfor for å finne ut hva du skal skrive inn i hvert felt i regnearket:

Utvid alle Skjul alle Adresselinjer
Du kan ha inntil fem adresselinjer per beliggenhet, men bare den første linjen er obligatorisk.

All nødvendig adresseinformasjon som ikke passer inn i de andre feltene, er oppgitt nedenfor. For de fleste land/områder skal den første linjen inneholde et gatenavn og et gatenummer. Enhetsnumre, etasjer, bygningsnumre osv. kan også tas med.

Merk: Japanske adresser skal inneholde all informasjon unntatt prefektur og postnummer i adresselinjefeltene.

Du bør bare ta med informasjon om tverrgater og landemerker i nærheten i regioner der den offisielle gateadressen ikke angir bedriftens beliggenhet helt nøyaktig.

Du kan ha inntil fem adresselinjer per beliggenhet (maks 80 tegn per linje). Finn ut mer om retningslinjene for adresseoppføringer.

Eksempler:

• 678 Lafayette Ave
    Suite 2B
  • Graha Bumi Surabaya Lt. V
    Jl. Basuki Rahmat no.106 - 128
  • 雨竜郡秩父別町秩父別4105
Underregion
Det er ikke obligatorisk å oppgi underregioner. De brukes ikke for beliggenheter i de fleste land/områder, for eksempel Japan.

Dette er lokalområdet der bedriften ligger. Et lokalområde er mindre enn en region (by). (Maks 80 tegn tillates.)

For de spesifikke begrepene som brukes for underregioner i forskjellige land/områder, se tabellen under.

Begrep Land/område
Område Sør-Korea
Lokal myndighet Nigeria
Lokalområde Brasil
Mexico
Forstad New Zealand
Filippinene
Sør-Afrika
Tambon/Khwaeng Thailand
Poststed Irland
Landsby/township Malaysia

Eksempler:
  • Asa Norte (Brasil)
  • Bundang-gu (Sør-Korea)
  • Centro (Mexico)
Region
Det er obligatorisk å oppgi region for beliggenheter i de fleste land/områder. For enkelte land/områder er de valgfrie, mens i andre, som Japan, brukes de ikke i det hele tatt

Dette er byen eller tettstedet der bedriften er hjemmehørende. I sjeldne tilfeller er ikke dette selve byen, hvis et alternativ brukes i det lokale postformatet (f.eks. hvis bedriftsbeliggenhet er i Brooklyn, så er «Brooklyn» oppført som region i stedet for «New York City»).

I tabellen nedenfor kan du se de spesifikke betegnelsene som brukes for regioner i de ulike landene/områdene.

Begrep Land/område
Amphoe/khet Thailand
By Ulike land/områder
Distrikt Hongkong
Tyrkia
Poststed Norge
Sverige
Storbritannia
Forstad Australia

Eksempler:
  • Chicago (USA)
  • Mumbai (India)
  • London (Storbritannia)
Administrativt område
Hvorvidt administrativt område må eller kan oppgis for en beliggenhet, kommer an på det aktuelle landet/området, og i enkelte land/områder brukes denne betegnelsen overhodet ikke

Dette er delstaten eller provinsen der bedriften er hjemmehørende. Skriv inn hele navnet (f.eks. «California»), postforkortelsen (f.eks. «CA») eller underinndelingskoden iht. ISO 3166-2 (f.eks. «US-CA»). (Maks 80 tegn tillates.)

Kravene for dette feltet kan variere fra språk til språk og fra land til land / område til område, så det kan hende du må prøve å legge inn ulike varianter av det administrative området før det blir godkjent. Hvis det oppstår feil, kan du prøve å legge inn det administrative området ved å bruke følgende:

• Et annet alternativ som er oppført ovenfor. Hvis for eksempel det fullstendige navnet ikke blir godkjent, kan du prøve å bruke postforkortelsen eller ISO 3166-2-koden.
  • En alternativ stavemåte av det fullstendige navnet.
  • Et annet lokalt språk.
  • Latinske bokstaver. Hvis for eksempel det lokale språket ditt er skrevet med et skriftsystem som kyrillisk eller kanji, kan du prøve å legge inn navnet på det administrative området med latinske bokstaver.

For de spesifikke begrepene som brukes for administrative områder i forskjellige land/områder, se tabellen nedenfor.

Begrep Land/område
Område Hongkong
Grevskap/provins Irland
Taiwan
Departement Colombia
Nicaragua
Distrikt Nauru
Do/Si Sør-Korea
Emirat De forente arabiske emirater
Øy Ulike land/områder
Oblast Russland
Ukraina
Prestegjeld Barbados
Jamaica
Prefektur Japan
Provins Ulike land/områder
Stat Ulike land/områder

Eksempler:
  • California (USA)
  • Ontario (Canada)
  • Uttar Pradesh (India)
Postnummer
Kravene til postnummer kan variere mye fra land til land og område til område. I noen land er postnummer obligatorisk, mens i andre land kan det være valgfritt eller ikke i bruk

Dette er bedriftens postnummer. Hvis postnummeret innledes med en null, må du forsikre deg om at formateringen i regnearket ikke er slik at den automatisk fjerner innledende nuller.

For de spesifikke begrepene som brukes for postnummer i forskjellige land/områder, se tabellen nedenfor.

Begrep Land/område
Eircode Irland
Pincode India
Postnummer Ulike land/områder
Postnummer USA
Land/område
Land/område må oppgis for alle beliggenheter

Dette er landet eller området der bedriften ligger. Oppgi det fulle navnet, eller bruk landskoden på to bokstaver (ISO 3166-1). Se listen over alle land/områder som støttes i Google-bedriftsprofilen