Adresseformat til masseupload

Kendt problem: Du kan ikke opdatere hotelattributter via upload af regnearket. Brug i stedet API'en og kontrolpanelet. Få flere oplysninger om Virksomhedsprofil-API.

Regnearket til masseupload understøtter et generelt adresseformat, så du kan bekræfte dine adresser i mange forskellige lande/regioner.

Angiv adresseoplysningerne for hvert sted ved at bruge det officielle postadresseformat for den aktuelle region. Adresseformatet kan variere meget fra region til region. Nogle felter er obligatoriske, nogle er valgfri, og nogle skal slet ikke bruges. Som eksempel kan nævnes "Administrativt område", der er obligatorisk i Australien og valgfrit i Portugal og slet ikke bruges i Frankrig. Felterne "Adresselinje 1" og "Land/region" er altid obligatoriske.

Hvis du skal rette felter, fordi der mangler obligatoriske oplysninger eller er medtaget oplysninger, der ikke er korrekte for den aktuelle region, bliver du underrettet om det.

Du kan administrere en individuel profil direkte på Søgning og i Maps. Hvis du vil administrere flere profiler på én gang, kan du bruge Profiladministrator. Hvis du vil tilføje endnu en profil, skal du på Google Søgning vælge prikmenuen og derefter Tilføj en ny virksomhedsprofil

Eksempler på adresser
Adresselinje 1: 1599 Amphitheatre Parkway
Sted: Mountain View
Administrativt område: CA
Land/region: US
Postnummer: 94043

Adresselinje 1: Avenida Paulista 358
Bydel: Bela Vista
Sted: São Paulo
Administrativt område: SP
Land/region: BR
Postnummer: 01310-000

Adresselinje 1: 札幌市中央区北4条西4−2
Administrativt område: 北海道
Land/region: JP
Postnummer: 060-0004

Gør følgende, hvis du vil se flere eksempler på udenlandske adresser:

1. Log ind på Profiladministrator, og vælg den konto, du vil administrere.
  2. Klik på oprettelsesikonet FAB Add Button nederst til højre på skærmen.
  3. Klik på Import locations Importér steder fra en fil.
  4. Klik på Spreadsheet Download eksempel på regneark.

Se nedenstående retningslinjer for at finde ud af, hvad der skal angives i hvert enkelt felt i regnearket:

Udvid alle Skjul alle Adresselinjer
Der kan være op til fem adresselinjer pr. sted, men kun den første linje er obligatorisk.

Her kan du angive alle nødvendige adresseoplysninger, der ikke er plads til i de øvrige felter, der er angivet nedenfor. For de fleste landes/regioners vedkommende indeholder den første linje et gadenavn og et nummer. Etage, lejlighedsnummer, bygningsnummer osv. kan også inkluderes.

Bemærk! Hvis der er tale om adresser i Japan, skal adresselinjefelterne indeholde alle oplysninger bortset fra præfektur og postnummer.

Oplysninger om tværgader eller nærliggende vartegn bør kun medtages i områder, hvor den officielle adresse ikke er en præcis angivelse af virksomhedens geografiske placering.

Der kan være op til fem adresselinjer for hvert sted (maks. 80 tegn pr. linje). Få flere oplysninger om retningslinjerne for adresseangivelse.

Eksempler:

• 678 Lafayette Ave
    Suite 2B
  • Graha Bumi Surabaya Lt. V
    Jl. Basuki Rahmat no.106 - 128
  • 雨竜郡秩父別町秩父別4105
Bydel
Bydel er ikke obligatorisk. I de fleste lande/regioner, heriblandt Japan, bruger man ikke bydel i adresser.

Dette er den bydel, virksomheden har adresse i. En bydel er mindre end et sted (en by). Tegnbegrænsningen er 80 tegn.

I nedenstående tabel kan du se de specifikke termer, der bruges om bydele i forskellige lande/regioner.

Term Land/region
Distrikt Sydkorea
Forstad Nigeria
Nabolag Brasilien
Mexico
Forstad New Zealand
Filippinerne
Sydafrika
Tambon/Khwaeng Thailand
Townland Irland
Landsby/township Malaysia

Eksempler:
  • Asa norte (Brasilien)
  • Bundang-gu (Sydkorea)
  • Centro (Mexico)
By
For de fleste landes/regioners vedkommende er det obligatorisk at angive by. For nogle landes/regioners vedkommende er det valgfrit, og i andre lande/regioner, heriblandt Japan, bruges det slet ikke.

Dette er den by, virksomheden har adresse i. I sjældne tilfælde er dette ikke selve byen. Det kan forekomme, hvis der bruges et alternativt navn i det lokale postformat (hvis din virksomhed eksempelvis har adresse i Brooklyn, angives stedet som "Brooklyn" i stedet for "New York City"). (Højst 80 tegn)

I nedenstående tabel kan du se de specifikke termer, der bruges om steder i forskellige lande/regioner.

Term Land/region
Amphoe/Khet Thailand
By Forskellige lande/regioner
Distrikt Hongkong
Tyrkiet
Postby (Storbritannien) Norge
Sverige
Storbritannien
Forstad Australien

Eksempler:
  • Chicago (USA)
  • Mumbai (Indien)
  • London (Storbritannien)
Administrativt område
Alt efter hvilket land eller hvilken region der er tale om, kan det være enten obligatorisk eller valgfrit at angive administrative områder, og i nogle lande/regioner bruges dette slet ikke.

Den delstat eller provins, virksomheden har adresse i. Angiv det fulde navn (f.eks. "Californien") og den gængse postkode (f.eks. "CA") eller underinddelingskode (ISO 3166-2) (f.eks. "US-CA"). Tegnbegrænsningen er 80 tegn.

Kravene mht. dette felt kan variere fra land til land og fra sprog til sprog, så du er muligvis nødt til at prøve dig frem med forskellige varianter af det administrative område, før det accepteres. Hvis der opstår fejl, kan du prøve at indtaste det administrative område ved hjælp af følgende alternative metoder:

• En anden af ovennævnte muligheder. Hvis eksempelvis det fulde navn ikke accepteres, kan du prøve at bruge den gængse postkode eller ISO 3166-2-koden.
  • En alternativ stavemåde for det fulde navn.
  • Et andet lokalt sprog.
  • Latinske bogstaver. Hvis det lokale sprog eksempelvis skrives med kyrilliske bogstaver eller kanji-tegn, kan du prøve at indtaste det administrative områdes navn ved brug af latinske bogstaver.

I nedenstående tabel kan du se de specifikke termer, der bruges om administrative områder i forskellige lande/regioner.

Term Land/region
Område Hongkong
Amt/region Irland
Taiwan
Departement Colombia
Nicaragua
Distrikt Nauru
Do/Si Sydkorea
Emirat Forenede Arabiske Emirater
Ø Forskellige lande/regioner
Oblast Rusland
Ukraine
Sogn Barbados
Jamaica
Præfektur Japan
Provins Forskellige lande/regioner
Delstat Forskellige lande/regioner

Eksempler:
  • Californien (USA)
  • Ontario (Canada)
  • Uttar Pradesh (Indien)
Postnummer
Kravene mht. postnummer varierer meget fra land til land, og det kan enten være obligatorisk eller valgfrit at angive postnummer, eller også bruges det slet ikke.

Dette er virksomhedens postnummer. Hvis postnummeret starter med et nul, skal du sørge for, at regnearkets formatering ikke automatisk fjerner et nul, der står forrest.

I nedenstående tabel kan du se de specifikke termer, der bruges om postnumre i forskellige lande/regioner.

Term Land/region
Eircode Irland
Postnummer (PIN) Indien
Postnummer Forskellige lande/regioner
Postnummer USA
Land/region
Land/region er obligatorisk for alle steder.

Det er det land eller den region, virksomheden har adresse i. Angiv det fulde navn, eller brug koden med to bogstaver (ISO 3166-1). Se listen over alle de lande/regioner, der understøttes i Google Virksomhedsprofil.