Format d'adreça per a la pujada massiva

Problema conegut: no pots actualitzar els atributs de l'hotel penjant fulls de càlcul. Per actualitzar els atributs de l'hotel, fes servir l'API i el tauler. Obtén més informació sobre l'API de Perfil d'empresa.

El full de càlcul de pujada massiva admet un format d'adreça genèric que et permet verificar les ubicacions que tens en diferents països o regions.

Introdueix la informació de l'adreça de cada ubicació amb el format d'adreça postal de la regió corresponent. El format de l'adreça pot variar força d'una regió a una altra. Pot ser que alguns camps siguin obligatoris, opcionals o bé que no es facin servir. Per exemple, el camp "Àrea administrativa" és obligatori a Austràlia, opcional a Portugal, i a França no es fa servir. Els camps "Línia 1 de l'adreça" i "País o regió" són obligatoris en tots els casos.

Rebràs una notificació si has de corregir algun dels camps, tant si hi manca informació necessària com si conté dades incorrectes per a la regió en qüestió.

Pots gestionar un perfil individual a la Cerca i a Maps. Per gestionar diversos perfils de manera massiva i alhora, pots utilitzar el Gestor de perfils d'empresa. Si vols afegir un altre perfil, a la Cerca de Google, selecciona el menú de tres punts i, a continuació,Afegeix un perfil d'empresa nou

Exemples d'adreça
Línia d'adreça 1: 1599 Amphitheatre Parkway
Localitat: Mountain View
Àrea administrativa: CA
País/regió: EUA
Codi postal: 94043

Línia d'adreça 1: Avenida Paulista, 358
Sublocalitat: Bela Vista
Localitat: Sao Paulo
Àrea administrativa: SP
País/regió: BR
Codi postal: 01310-000

Línia d'adreça 1: 札幌市中央区北4条西4−2
Àrea administrativa: 北海道
País/regió: JP
Codi postal: 060-0004

Per veure altres exemples d'adreces internacionals, segueix aquests passos:

1. Inicia la sessió al Gestor de perfils d'empresa i tria el compte que vulguis gestionar.
  2. A l'extrem inferior dret de la pantalla, fes clic a la icona de creació FAB Add Button.
  3. Fes clic a Import locations Importa ubicacions des d'un fitxer.
  4. Fes clic a Spreadsheet Baixa el full de càlcul d'exemple.

Consulta les directrius següents per saber com has d'emplenar cada camp del full de càlcul:

Desplega-ho tot Replega-ho tot Línies d'adreça
Pots afegir fins a cinc línies d'adreça per ubicació, però només és obligatori emplenar la primera.

La informació necessària de l'adreça que no estigui inclosa a la resta de camps. En gairebé tots els països, la primera línia inclou el nom i el número del carrer. També s'hi pot incloure el número del pis, de la planta, de l'edifici, etcètera.

Nota: les adreces japoneses han d'incloure tota la informació, llevat de la prefectura i el codi postal, als camps de línies d'adreça.

La informació relacionada amb les interseccions i els punts de referència propers només s'ha d'incloure a les regions en què l'adreça postal oficial no assenyali de manera precisa la ubicació de l'empresa.

Pots fer servir fins a 5 línies d'adreça per a cada ubicació (amb un màxim de 80 caràcters per línia). Obtén més informació sobre les directrius per introduir l'adreça.

Exemples:

• 678 Lafayette Ave
    Suite 2B
  • Graha Bumi Surabaya Lt. V
    Jl. Basuki Rahmat no.106 - 128
  • 雨竜郡秩父別町秩父別4105
Sublocalitat
La sublocalitat no és obligatòria. No es fa servir per a les ubicacions a la majoria de països o regions, com ara el Japó.

En aquest camp s'indica el veïnat on es troba l'empresa. Un veïnat és més petit que una localitat (ciutat/municipi). Són 80 caràcters com a màxim.

A la taula següent pots veure els termes específics que es fan servir per a les sublocalitats als diferents països o regions.

Terme País/Regió
Districte Corea del Sud
Àrea de govern local Nigèria
Barri Brasil
Mèxic
Àrea suburbana Nova Zelanda
Filipines
Sud-àfrica
Tambon/Khwaeng Tailàndia
Townland Irlanda
Poble/municipi Malàisia

Exemples:
  • Asa norte (Brasil)
  • Bundang-gu (Corea del Sud)
  • Centro (Mèxic)
Localitat
La localitat és obligatòria per a les ubicacions a la majoria de països o regions. En determinats països o regions és opcional i en d'altres, com ara el Japó, no es fa servir.

La ciutat o població on es troba l'empresa. En casos poc habituals, pot passar que no sigui la ciutat mateixa, si el format postal local utilitza una alternativa (per exemple, si l'empresa és a Brooklyn, com a localitat es mostra "Brooklyn" en comptes de "Nova York"). Són 80 caràcters com a màxim.

A la taula següent pots veure els termes específics que es fan servir per a les localitats als diferents països o regions.

Terme País/Regió
Amphoe/Khet Tailàndia
Ciutat Diversos països/regions
Districte Hong Kong
Turquia
Oficina postal Noruega
Suècia
Regne Unit
Àrea suburbana Austràlia

Exemples:
  • Chicago (Estats Units)
  • Bombai (Índia)
  • Londres (Regne Unit)
Àrea administrativa
Segons el país, pot ser que l'àrea administrativa sigui obligatòria, que sigui opcional o que no es faci servir.

L'estat o la província on es troba l'empresa. Introdueix el nom sencer (per exemple, "Califòrnia"), l'abreviatura postal habitual (per exemple, "CA") o el codi de subdivisió (ISO 3166-2; per exemple, "US-CA"). Són 80 caràcters com a màxim.

Els requisits per a aquest camp poden variar segons l'idioma i el país; per tant, pot ser que hagis d'introduir diverses variacions de l'àrea administrativa abans de trobar quina és la vàlida. Si es mostra un error, prova d'introduir l'àrea administrativa fent servir una de les alternatives següents:

• Una altra de les opcions anteriors. Per exemple, si no s'accepta el nom complet d'una àrea administrativa, intenta introduir l'abreviatura postal, o bé el codi ISO 3166-2.
  • Escriu el nom complet amb una ortografia diferent.
  • Un altre idioma local.
  • Alfabet llatí. Per exemple, si el teu idioma s'escriu amb l'alfabet ciríl·lic o kanji, prova d'escriure el nom de l'àrea administrativa amb l'alfabet llatí.

A la taula següent pots veure els termes específics que es fan servir per a les àrees administratives als diferents països o regions.

Terme País/Regió
Àrea Hong Kong
Comtat Irlanda
Taiwan
Departament Colòmbia
Nicaragua
Districte Nauru
Do/Si Corea del Sud
Emirat Emirats Àrabs Units
Illa Diversos països/regions
Oblast Rússia
Ucraïna
Parròquia Barbados
Jamaica
Prefectura Japó
Província Diversos països/regions
Estat Diversos països/regions

Exemples:
  • Califòrnia (Estats Units)
  • Ontario (Canadà)
  • Uttar Pradesh (Índia)
Codi postal
Cada país o regió té requisits diferents pel que fa al codi postal: pot ser que sigui obligatori, que sigui opcional o que no es faci servir.

El codi postal de l'empresa. Si comença amb un zero, assegura't que el format del full de càlcul no l'elimina de manera automàtica com a primer dígit.

A la taula següent pots veure els termes específics que es fan servir per als codis postals als diferents països o regions.

Terme País/Regió
Eircode Irlanda
Codi postal Índia
Codi postal Diversos països/regions
Codi postal Estats Units
País/regió
El país o la regió són obligatoris per a totes les ubicacions.

El país o la regió on es troba l'empresa. Introdueix el nom sencer o utilitza el codi de dues lletres (ISO 3166-1). Consulta la llista de tots els països o regions que s'admeten a Perfil d'empresa a Google