Registrera dig och verifiera ditt företag.

Bli verifierad

Har du inte använt Google Företagsprofil tidigare? Vi finns till hands när du behöver hjälp. I den här guiden beskriver vi hur du kommer igång med Företagsprofil.

02-Control Your Business Info

Innehållet i guiden:

• Varför ska jag använda Företagsprofil? Läs om hur Företagsprofil kan hjälpa dig att utveckla ditt företag.
  • Registrera dig: Gå med i Google Företagsprofil och se till att uppgifterna som användarna ser på Google är korrekta och aktuella.
  • Verifiera ditt företag. Förmedla ett pålitligt intryck och hantera informationen som potentiella kunder ser när de söker efter ditt företag.

Starta guiden