Registrera dig och verifiera ditt företag.

Kom igång

Ny på Google My Business? Vi hjälper dig. I den här guiden går vi igenom de grundläggande stegen som gör att du kommer igång med Google My Business.

02-Control Your Business Info

Innehållet i guiden:

• Varför använda Google My Business? Läs om hur Google My Business kan hjälpa dig att utveckla ditt företag.
  • Registrera dig: Gå med i Google My Business och se till att uppgifterna som användarna på Google får se är korrekta och aktuella.
  • Verifiera ditt företag. Ge ett pålitligt intryck och ta hand om uppgifterna som potentiella kunder ser när de söker efter ditt företag.

Starta guiden