Hotellfasiliteter

Et kjent problem: Hotellattributter kan ikke oppdateres ved å laste opp regneark. De kan oppdateres via API-et og oversikten. Finn ut mer om Business Profile API.

Når du søker etter et hotell på Google, kan det hende du ser informasjon om fasiliteter hotellet tilbyr, for eksempel Wi-Fi eller svømmebasseng.

Hotel amenities

Google samler inn denne informasjonen fra en rekke ulike kilder for å hjelpe kunder å bestemme seg for hvor de skal bo.

Rediger feil informasjon om hotellfasiliteter

Hoteller kan endre visse attributter i bedriftsprofilen.

Hvis du legger merke til feil informasjon om hotellfasiliteter, kan du kontakte oss angående dette.