Hotelfaciliteter

Kendt problem: Du kan ikke opdatere hotelattributter via upload af regnearket. Brug i stedet API'en og kontrolpanelet. Få flere oplysninger om Virksomhedsprofil-API.

Når du søger på Google efter et hotel, får du muligvis vist oplysninger om de faciliteter, hotellet tilbyder, f.eks. Wi-Fi-forbindelse eller swimmingpool.

Hotel amenities

Google indsamler disse oplysninger fra en række forskellige kilder for at gøre det lettere for kunderne at vælge det rigtige hotel.

Rediger ukorrekte oplysninger om faciliteter

Hoteller kan redigere visse attributter i Virksomhedsprofil.

Hvis du konstaterer ukorrekte oplysninger om hotelfaciliteter, kan du gøre os opmærksomme på det ved at kontakte os.

Har du brug for mere hjælp?

Prøv følgende næste trin: