Be om at bilder fra kunder fjernes

Hvis du ser at et bilde som er lastet opp av en kunde, bryter retningslinjene for bilder på Google Maps, kan du be om å få det fjernet. Bildet blir så evaluert og kan bli fjernet fra bedriftsprofilen din. Det kan ta flere dager før vi rekker å evaluere bilder.

Tips: Hvis du oppdager potensielt lovstridig innhold på Google, ber vi om at du gir oss beskjed om dette. Vi evaluerer materialet og kan beslutte å blokkere, begrense eller fjerne den offentlige tilgangen til det.

Be om at bilder fra kunder fjernes fra Google Maps

1. Gå til Google Søk på datamaskinen.
  2. Skriv inn navnet på bedriften din i søkefeltet.
  3. Klikk på Se bilder og så finn bildet du vil fjerne.
  4. Klikk på Rapportér et problem Rapportér problemer øverst til høyre.
  5. Velg hvilken type brudd på retningslinjene du vil rapportere og så klikk på Rapportér.

Be om fjerning av bilder fra kunder i Google Maps

1. Åpne Google Maps
  2. Skriv inn navnet på bedriften din i søkefeltet.
  3. Finn og klikk på bildet du vil rapportere, i bedriftsprofilen din.
  4. Klikk på Mer Mer øverst til venstre og så Rapportér et problem
    • Du kan også klikke på Rapportér Rapportér problemer øverst til høyre.