Företagsspecifika foton

Det bästa sättet att presentera ditt företag på Google är att lägga till kategorispecifika foton. Bilderna lyfter fram sådant som kännetecknar ditt företag och som dina kunder kan vara intresserade av när de fattar sina köpbeslut. Fotona du använder kan dessutom hjälpa ditt företag att synas i mängden på Google.

Läs mer om hur du lägger till foton på ditt lokala företag på Google

Typer av företagsspecifika foton

Beskrivning Minsta antal att lägga till Tips
Foton på utsidan Med foton på utsidan kan kunderna känna igen sig när de besöker ditt företag. Lägg till minst tre bra bilder på exteriören som gör det enklare för kunderna att känna igen ditt företag. 1. Fotografera företaget från alla håll så att kunderna känner igen sig när de närmar sig.

2. Lägg upp bilder som visar företaget olika tider på dygnet.
Foton på insidan Med foton på insidan får kunderna en bättre känsla för hur det ser ut inne på ditt företag. Lägg till minst tre bra bilder på interiören som ger kunderna en uppfattning om hur det känns att vara inne på ditt företag. 1. Lägg upp foton som visar hur det ser ut när man befinner sig inne på ditt företag som kund.

2. Fånga känslan på företaget i dina foton.
Produktfoton Med bra foton på representativa och populära produkter får kunderna en bättre bild av vad du erbjuder. Lägg till minst tre bilder på produkter du säljer. 1. Visa upp dina populäraste produkter.

2. Se till att du har jämn belysning när du fotograferar produkterna.
Foton på verksamheten Foton gör det enklare kunderna att snabbt förstå vad ditt företag sysslar med. Lägg till minst tre bilder som är representativa för tjänsterna du erbjuder. 1. Fotografera personalen när de tar hand om kunderna.

2. Ta några foton som visar specialtjänster som du tillhandahåller.
Foton på mat och dryck Med foton på mat och dryck blir din meny mer intressant och informativ, och det blir enklare för gästerna att bestämma var de ska äta. Lägg till minst tre bilder på mat eller dryck som du erbjuder. 1. Visa upp de populäraste valen på menyn.

2. Se till att du har jämn belysning när du fotograferar mat och dryck.
Gemensamma utrymmen Det blir enklare för gästerna att planera sin resa om de kan se foton från alla gemensamma utrymmen. Lägg till minst en bild av alla dina gemensamma utrymmen. 1. Lägg till minst ett foto på varje gemensamt utrymme (till exempel spa, gym eller frukostlokal).

2. Försök fånga känslan hos de gemensamma utrymmena i dina foton.
Rum Gästerna förlitar sig till stor del på foton från rummen när de ska boka hotell inför en resa. Lägg till minst tre bilder av dina populäraste rum. 1. Vi rekommenderar att du visar upp alla rumstyper du erbjuder.

2. Ta foton som ger en sanningsenlig bild av hur det ser ut i rummet.
Foton på personalen Personalfoton är viktiga och ger kunderna en mer personlig bild av företaget. Lägg till minst tre bilder som visar ledningen och de anställda. 1. Om du visar upp något lite mindre formellt, får kunderna en trevligare bild av företaget.

2. Visa upp dig själv och personalen så att kunderna får en uppfattning om vilka ni är.