Virksomhedsspecifikke billeder

Kategorispecifikke billeder får din virksomhed til at vise sig fra sin bedste side på Google. Disse billeder fremhæve ting ved din virksomhed, som er vigtige for kunderne, når de overvejer at købe dine produkter eller tjenester. Billeder kan også hjælpe dig med at skille dig ud fra konkurrenterne på Google.

Få flere oplysninger om, hvordan du føjer billeder til din lokale virksomhed på Google

Typer af virksomhedsspecifikke billeder

Beskrivelse Mindste antal billeder, der skal tilføjes Tips!
Udendørsbilleder Udendørsbilleder gør det nemmere for kunderne at genkende din virksomhed, når de kommer fra forskellige retninger. Tilføj mindst tre flotte udendørsbilleder, som kan hjælpe kunderne med at genkende din virksomhed. 1. Tag et billede af din virksomhed fra alle de retninger, som kunderne kan komme fra.

2. Prøv at uploade billeder, der viser din virksomhed på forskellige tidspunkter af dagen.
Indendørsbilleder Indendørsbilleder giver dine kunder en fornemmelse af stemningen og indretningen i din virksomhed. Tilføj mindst tre flotte indendørsbilleder, så du kan vise kunderne, hvordan din virksomhed ser ud indenfor. 1. Tag billeder, der viser, hvordan det rent faktisk er at stå inde i din virksomhed som kunde.

2. Sørg for, at dine billeder udstråler den gode atmosfære i din virksomhed.
Produktbilleder Flotte billeder af repræsentative eller populære produkter giver kunderne et bedre indtryk af, hvilken slags varer du tilbyder. Tilføj mindst tre billeder af produkter, du sælger. 1. Vis din virksomheds mest populære varer frem.

2. Prøv at tage jævnt belyste billeder af dine produkter.
Arbejdsbilleder Billeder gør det nemmere for kunderne hurtigt at forstå, hvilken type arbejde du udfører. Tilføj mindst tre billeder, der repræsenterer de tjenester, du tilbyder. 1. Tag billeder af dit team, mens de hjælper kunderne på forskellig vis.

2. Tag billeder af de særlige tjenester, din virksomhed tilbyder.
Billeder af mad og drikke Billeder af mad og drikke giver din menu farver og detaljer og gør det nemmere for kunderne at planlægge, hvor de skal spise. Tilføj mindst tre billeder af den mad og de drikkevarer, du sælger. 1. Vis din virksomheds mest populære retter fr.

2. Prøv at tage jævnt belyste billeder af dine retter.
Fællesområder Billeder af dine fællesområder tiltrækker kunder, der planlægger en ferie eller forretningsrejse. Tilføj mindst ét billede af dine fællesområder. 1. Tilføj mindst ét billede af hvert af fællesområderne (f.eks. svømmehallen, fitnessrummet eller morgenmadsrestauranten).

2. Brug dine billeder til at gengive den gode stemning i fællesområdet.
Værelser Kunderne går i høj grad ud fra billeder af værelser, når de beslutter, hvilket hotel der skal bookes til den næste ferie eller forretningsrejse. Tilføj mindst tre billeder af dine mest populære værelser. 1. Prøv at vise alle de forskellige typer værelser, som du tilbyder dine gæster.

2. Tag billeder, der viser, hvordan det rent faktisk er at være på værelset som gæst.
Billeder af dit team Billeder af dit team er vigtige, fordi de giver din virksomhed personlighed. Tilføj mindst tre billeder, der viser ledelsesteamet og medarbejderne. 1. Giv din virksomhed et menneskeligt ansigt ved at vise noget lidt mindre formelt.

2. Vis dig selv og eventuelt personale på en måde, der fremhæver jeres personligheder, så potentielle kunder får en idé om, hvordan I er.