Fotos específiques del negoci

El teu negoci tindrà un aspecte millor a Google si afegeixes fotos específiques de categoria. Aquestes fotos destaquen característiques del teu negoci que els clients utilitzen quan prenen decisions de compra. Les fotos que afegeixis també ajudaran a diferenciar el teu negoci a Google.

Més informació sobre com s'afegeixen fotos sobre el negoci local a Google

Tipus de fotos específiques del negoci

Descripció Nombre mínim de fotos que cal afegir Consells
Fotos d'exterior Les fotos d'exterior ajuden els clients a reconèixer el teu negoci quan s'hi apropen des de diferents direccions. Afegeix almenys tres fotos d'exterior bones per ajudar els clients a reconèixer el negoci. 1. Fes una foto des de cadascuna de les direccions que els clients fan servir per arribar al negoci.

2. Prova de penjar fotos que mostrin el negoci en diferents hores del dia.
Fotos d'interior Les fotos d'interior ajuden els teus clients a tenir una idea de l'ambient i la decoració del negoci. Afegeix almenys tres fotos d'interior bones per mostrar als clients quin és l'aspecte interior del teu negoci. 1. Fes fotos que mostrin de veritat com és ser dins el negoci com a client.

2. Captura l'ambient del negoci a les fotos.
Fotos de producte Unes bones fotos de productes representatius o populars donen als clients una idea millor dels tipus de productes que ofereixes. Afegeix almenys tres fotos de productes que venguis. 1. Mostra els elements més populars del negoci.

2. Fes fotos dels teus productes amb una il·luminació uniforme.
Fotos a la feina Les fotos ajuden els clients a entendre ràpidament el tipus de feina que fas. Afegeix almenys tres fotos representatives dels serveis que ofereixes. 1. Fes fotos del teu equip mentre ofereix diferents tipus de serveis als clients.

2. Fes fotos dels serveis especialitzats que ofereixes.
Fotos de menjar i beure Les fotos de menjar i beure aporten color i detalls a la carta i ajuden els clients a decidir què volen menjar. Afegeix almenys tres fotos del menjar i les begudes que serveixes. 1. Mostra el menjar més popular del negoci.

2. Fes fotos del menjar amb una il·luminació uniforme.
Espais comuns Les fotos dels espais comuns ajuden a atreure clients que estan planificant viatges de feina o de plaer. Afegeix almenys una foto de cadascun dels espais comuns. 1. Afegeix almenys una foto de cadascun dels espais comuns (per exemple, l'spa, el gimnàs o la sala d'esmorzars).

2. Captura l'ambient dels espais comuns a les fotos.
Habitacions Els clients tenen molt en compte les fotos de les habitacions a l'hora de decidir on reservar un hotel per a estades de feina o de plaer. Afegeix almenys tres fotos de les habitacions més populars. 1. Prova de mostrar tots els tipus d'habitacions que ofereixes als hostes.

2. Fes fotos que mostrin de debò què poden trobar els hostes a l'habitació.
Fotos d'equip Les fotos de l'equip són importants per mostrar el costat més personal de l'establiment. Afegeix almenys tres fotos que mostrin l'equip directiu i els empleats. 1. Mostra una foto informal per semblar més proper.

2. Mostra't a tu mateix i algun membre de l'equip per realçar la teva personalitat i oferir als clients potencials una idea de com ets.