Overfør bedrifter til en beliggenhetsgruppe

Med beliggenhetsgrupper (tidligere kalt for bedriftskontoer) kan du organisere profiler og dele administreringen av enkelte profiler med andre. Du kan opprette en beliggenhetsgruppe (bedriftskonto) og overføre profiler til den.

Merk: Du kan bare overføre profiler til en beliggenhetsgruppe du eier eller administrerer.

1. Logg på bedriftsprofilen din.
  2. Velg én eller flere profiler du vil overføre til den aktuelle beliggenhetsgruppen (bedriftskontoen).
  3. Klikk på Handlinger og så Overfør profiler.
  4. Velg hvilken beliggenhetsgruppe profilene skal overføres til.
  5. Klikk på Overfør (eller Overfør eierskap).