Overfør virksomheder til en virksomhedsgruppe

Virksomhedsgrupper (som tidligere blev kaldt virksomhedskonti) giver dig mulighed for at organisere profiler og dele administrationen af visse profiler med andre. Du kan oprette en virksomhedsgruppe eller virksomhedskonto og overføre profiler til den.

Bemærk! Du kan kun overføre profiler til en virksomhedsgruppe eller virksomhedskonto, som du ejer eller administrerer.

1. Log ind på din Virksomhedsprofil.
  2. Vælg én eller flere profiler, som du vil overføre til en virksomhedsgruppe eller virksomhedskonto.
  3. Klik på Handlinger og så Overfør profiler.
  4. Vælg den virksomhedsgruppe eller virksomhedskonto, som profilerne skal overføres til.
  5. Klik på Overfør (eller Overfør ejerskab).