Die bladsy wat jy versoek het, is tans nie in jou taal beskikbaar nie. Jy kan 'n ander taal aan die onderkant van die bladsy kies of Google Chrome se ingeboude vertalingkenmerk gebruik om 'n kitsvertaling van enige webbladsy in 'n taal van jou keuse te doen.

Inzicht in reviewscores voor lokale plaatsen en bedrijven

Op Google Zoeken en Maps kunt u de volgende informatie over lokale plaatsen en bedrijven vinden:
  • Reviewscores
  • Topreviews
  • Totaal aantal reviews

Alle scores zijn gebaseerd op een schaal van 1 tot 5 sterren, met 5 als de hoogste beoordeling.

Hoe scores worden berekend

De reviewscore is het gemiddelde van alle beoordelingen die op Google zijn gepubliceerd voor die plaats of dat bedrijf.

Belangrijk: Nadat er een nieuwe review is gepost, kan het tot 2 weken duren voordat de reviewscore is geüpdatet.

Nagaan hoe we reviews van andere sites gebruiken

In sommige gevallen kunnen bedrijfsprofielen klantenreviews van andere lokale reviewsites bevatten. Deze reviews worden automatisch gegenereerd op basis van gegevens die Google op het web verzamelt.

Als u vragen heeft over reviews van andere sites, neemt u rechtstreeks contact op met die sites. Informatie over hoe u meer reviews op Google kunt krijgen.