Dubbele bedrijven uit bulkuploads verwijderen of melden

Dubbele locaties in uw account verwijderen

Als u een locatie toevoegt die al is geverifieerd in uw bedrijfsprofiel, markeert Google deze in uw account als Dubbele locatie. De dubbele locatie wordt niet weergegeven op Google Maps.

Als bij een locatie 'Toegang vereist' staat, heeft iemand anders de locatie al laten verifiëren. Vraag het eigendom van dat bedrijfsprofiel aan als u gemachtigd bent om het te beheren.

Belangrijk: Verwijderde locaties kunnen niet worden hersteld. Update de locatie die u wilt behouden met alle belangrijke informatie uit de locatie die u wilt verwijderen. Als de locatie die u behoudt, niet is geverifieerd, moet u het verificatieproces doorlopen, zelfs als de verwijderde dubbele locatie wel was geverifieerd.

Meerdere dubbele locaties verwijderen

1. Log op uw computer in bij Bedrijfsprofielmanager.
  2. Ga naar Locaties beheren.
  3. Vink het vakje aan voor elke locatie die u wilt verwijderen.
  4. Klik op Acties Locatie verwijderen.

Dubbele locaties op Google Maps melden

Volg deze stappen om een dubbele locatie op Google Maps te melden:

1. Open Google Maps op uw computer.
  2. Selecteer de locatie die u wilt melden als dubbel.
  3. Klik op Bewerking voorstellen.
  4. Klik op Sluiten of verwijderen.
  5. Klik op Duplicaat van een andere plaats.
  6. Kies de juiste locatie in de lijst, indien beschikbaar.
  7. Klik op Verzenden.

Uw bedrijfsadres updaten

Belangrijk: Maak geen nieuw bedrijfsprofiel als de locatie van uw bedrijf verandert.

Bij een verhuizing kunt u het adres updaten in uw bedrijfsprofiel. Nadat u het adres heeft geüpdatet, wordt u mogelijk gevraagd het te bevestigen.

Als u uw adres updatet, kunt u de openingsdatum opgeven en posten vanaf de nieuwe locatie.

Als u een adres wilt updaten maar niet de eigenaar van het bedrijfsprofiel bent, kunt u toegang aanvragen bij de huidige eigenaar van het profiel.

U kunt ook onjuiste adressen melden op Google Maps.