Yritysten kopioiden poistaminen ja niistä ilmoittaminen joukkolatausten yhteydessä

Toimipisteiden kopioiden poistaminen tililtä

Jos lisäät toimipisteen, joka on jo vahvistettu Yritysprofiilissasi, Google merkitsee sen tililläsi toimipisteen kopioksi. Kopio ei näy Google Mapsissa.

Jos sijainnin yhteydessä näkyy "Pääsy tarvitaan", joku toinen on todentanut sijainnin aiemmin. Pyydä kyseisen yritysprofiilin omistajuutta, jos sinut on valtuutettu ylläpitämään sitä.

Tärkeää: Kun sijainti on poistettu, sitä ei voi palauttaa. Päivitä säilytettävään sijaintiin poistettavan sijainnin kaikki olennaiset tiedot. Jos säilyttämääsi sijaintia ei ole todennettu, sinun on todennettava se, vaikka poistamasi sijainnin kopio olisi todennettu.

Useiden sijaintien kopioiden poistaminen

1. Kirjaudu Yritysprofiilien ylläpitoon tietokoneella.
  2. Valitse Toimipisteiden hallinta.
  3. Valitse jokaisen poistettavan sijainnin valintaruutu.
  4. Klikkaa Toiminnot Poista sijainti.

Google Mapsissa olevista sijaintien kopioista ilmoittaminen

Voit ilmoittaa Google Mapsissa olevista sijaintien kopioista seuraavasti:

1. Avaa Google Maps tietokoneella.
  2. Valitse sijainti, jonka haluat ilmoittaa kopioksi.
  3. Klikkaa Ehdota muokkausta.
  4. Klikkaa Sulje tai poista.
  5. Klikkaa Toisen paikan kanssa päällekkäinen.
  6. Valitse oikea sijainti luettelosta, jos se löytyy sieltä.
  7. Klikkaa Lähetä.

Yrityksen osoitteen päivittäminen

Tärkeää: Jos yrityksesi sijainti vaihtuu, älä luo yritykselle uutta Yritysprofiilia.

Jos yrityksesi muuttaa, voit päivittää osoitteen Yritysprofiilissasi. Osoitteen päivittämisen jälkeen sinua voidaan pyytää vahvistamaan se.

Kun päivität osoitteen, voit lisätä avajaispäivän ja tehdä postauksen uudesta sijainnista.

Jos haluat päivittää osoitteen mutta et omista yritysprofiilia, voit pyytää pääsyä profiiliin sen nykyiseltä omistajalta.

Voit myös ilmoittaa Google Mapsissa olevista virheellisistä osoitteista.