Fjern identiske virksomheder fra masseuploads, eller rapportér dem

Fjern identiske lokationer på din konto

Hvis du tilføjer en lokation, der allerede er blevet bekræftet i din virksomhedsprofil, markerer Google den som en "Identisk lokation" på din konto. Den identiske lokation vises ikke i Google Maps.

Hvis "Adgang nægtet" vises for en lokation, betyder det, at der er en anden, der har bekræftet den tidligere. Anmod om ejerskab af den pågældende virksomhedsprofil, hvis du har tilladelse til at administrere den.

Vigtigt! Når en lokation først er fjernet, kan den ikke gendannes. Opdater den lokation, du vil beholde, med eventuelle vigtige oplysninger fra den lokation, du vil fjerne. Hvis den lokation, du beholder, ikke er bekræftet, skal du bekræfte den, selvom den dublerede lokation, du fjernede, allerede er blevet bekræftet.

Fjern flere dublerede lokationer

1. Log ind på Profiladministrator på din computer.
  2. Gå til Administrer lokationer.
  3. Markér afkrydsningsfeltet for hver lokation, du vil fjerne.
  4. Klik på "Handlinger" Fjern lokation.

Rapportér dublerede lokationer på Google Maps

Sådan rapporterer du et dubleret sted på Google Maps:

1. Åbn Google Maps på din computer.
  2. Vælg den lokation, du vil rapportere som en dublet.
  3. Klik på Foreslå en ændring.
  4. Klik på Luk eller fjern.
  5. Klik på Identisk med et andet sted.
  6. Vælg den korrekte lokation på listen, hvis den er tilgængelig.
  7. Klik på Send.

Opdater din virksomhedsadresse

Vigtigt! Du må ikke oprette en ny virksomhedsprofil, hvis din virksomheds lokation ændres.

Hvis din virksomhed flytter adresse, kan du opdatere adressen på din virksomhedsprofil. Når du har opdateret adressen, bliver du muligvis bedt om at bekræfte den.

Når du opdaterer din adresse, kan du indtaste din åbningsdato og skrive opslag fra din nye lokation.

Hvis du vil opdatere en adresse, men ikke ejer virksomhedsprofilen, kan du anmode om adgang fra profilens nuværende ejer.

Du kan også rapportere forkerte adresser på Google Maps.