Tietoja Google My Business ‑sovelluksesta

Google My Business on maksuton työkalu, jonka avulla paikallinen yritys voi erottautua joukosta Googlessa ja houkutella uusia asiakkaita. Google My Business ‑sovelluksella puolestaan voi hoitaa yhteydenpitoa asiakkaisiin ja pitää yrityksen tiedot ajan tasalla Google-haussa ja Mapsissa.

Saatavuus

Google My Business ‑sovellus on saatavana Androidille ja iOS:lle.

Toiminta

Google My Business ‑sovellus on maksuton mobiilisovellus, joka helpottaa yritystietojen ylläpitämistä. Sovelluksella voit

• hallita sitä, miten paikallinen yrityksesi näkyy Google-haussa ja Mapsissa
  • muokata yritystietoja (kuten osoitetta, puhelinnumeroa ja aukioloaikoja)
  • vastata arvosteluihin, kysymyksiin ja asiakkaiden lähettämiin viesteihin
  • jakaa uusia valokuvia ja postata erikoistarjouksiin ja tapahtumiin liittyviä päivityksiä
  • katsoa, miten asiakkaat löytävät yrityksesi ja aktivoituvat sen parissa Googlessa.

Voit ladata sovelluksen Google Play Kaupasta tai App Storesta.

Mobiililaitteen ja tietokoneen ominaisuuksien erot

Google My Business ‑mobiilisovelluksella voit ylläpitää ja muokata yrityksesi tietoja Googlessa. Mobiilisovelluksessa ja tietokoneversiossa voi kuitenkin olla käytettävissä eri tietoja.

• Osa ominaisuuksista on käytettävissä vain mobiilisovelluksessa. Esimerkiksi seuraajat ovat näkyvissä vain mobiililaitteella.
  • Osa ominaisuuksista ei ole vielä käytettävissä mobiilisovelluksessa. Esimerkiksi tietojen poisto ja omistajuuden siirto ovat tällaisia ominaisuuksia. Myöskään sijaintiryhmät eivät ole tällä hetkellä käytettävissä mobiilisovelluksessa.

Esteettömyysominaisuudet

Google My Business ‑mobiilisovelluksessa on näkövammaisille tarkoitetut TalkBack- ja VoiceOver-toiminnot sekä muita esteettömyysominaisuuksia. Jos haluat lisätietoja esteettömyysominaisuuksien käyttöönotosta ja käytöstä, valitse alta laitteesi käyttöjärjestelmä: