Siirtyminen Google My Businessista Google Mapsiin ja Hakuun

Google My Business ‑sovellus ei ole enää saatavilla. Voit pitää Yritysprofiilisi ajan tasalla ja tavoittaa asiakkaat siellä, missä he ovat, käyttämällä Google Maps ‐sovellusta ja Google Hakua. Katso, miten voit ylläpitää profiiliasi suoraan Googlessa.

Tärkeää: Asiakkaat voivat löytää Yritysprofiilisi entiseen tapaan ja tehdä siinä samoja asioita kuin ennenkin. Löydät Yritysprofiilisi datan jatkossa Google Maps ‐mobiilisovelluksen ja Google Haun kautta.

Näin pääset alkuun

1. Avaa Google Maps ‐sovellus mobiililaitteella ja siirry Yritysprofiilin välilehdelle, niin voit helposti hallinnoida yritystäsi.
    • Vinkki: Käytä samaa Google-tiliä, jolla kirjaudut Yritysprofiiliisi.
  2. Katso, miten löydät profiilisi.

Google Maps ‐sovelluksen profiilin ylläpitäminen Yritys-välilehdellä

Google Maps ‐sovellus tukee useimpia Google My Business ‐sovelluksessa saatavilla olevia ominaisuuksia. Voit edelleen:

Jos sinulla ei vielä ole Google Maps ‐sovellusta, lataa se Google Play Kaupasta.