Tietoja Google My Businessin mobiiliversiosta

Google My Businessin avulla tavoitat asiakkaat, kun he etsivät yritystäsi haussa, Mapsissa tai mobiililaitteilla. Tällä maksuttomalla sovelluksella voit

• Varmista, että asiakkaat löytävät yrityksesi, päivittämällä sen tiedot, kuten aukioloajat, osoite, valokuvat ja kuvaus.
  • pitää asiakkaat ajan tasalla julkaisemalla päivityksiä ja valokuvia
  • Opi tilastojen avulla, kuinka asiakkaat löytävät yrityksesi ja toimivat verkossa sen kanssa.

Voit ladata maksuttoman sovelluksen Google Play Kaupasta tai App Storesta

Tietokone- ja mobiiliversioiden erot

Google My Business -mobiilisovellus on suunniteltu hallinnoimaan ja muokkaamaan yrityksesi Googlessa olevia tietoja. Tällä hetkellä mobiiliversiossa ei voi

• poistaa tietoja
  • muuttaa tietojen asetuksia
  • sisällyttää tietoihin tiettyjä luokkia
  • siirtää omistajuutta.

Palvelualueella toimivien yritysten muokkaukset on rajoitettu yrityksen omalle palvelualueelle.

Esteettömyys

Google My Business ‑sovellus tarjoaa näkövammaisille TalkBackin, VoiceOverin ja muita esteettömyysominaisuuksia. Saat lisätietoa esteettömyystoiminnoista ja niiden käyttöönotosta valitsemalla laitteesi alta.