Tietoja Google My Businessin mobiiliversiosta

Google My Businessin avulla tavoitat asiakkaat, kun he etsivät yritystäsi Haussa, Mapsissa tai mobiililaitteilla. Maksuttomalla mobiilisovelluksella voit

• varmistaa, että asiakkaat löytävät sinut, päivittämällä yrityksesi tietoja, kuten aukioloaikoja, osoitetta, valokuvia ja kuvausta
  • pitää asiakkaat ajan tasalla julkaisemalla päivityksiä ja valokuvia
  • hyödyntää käyttötietoja selvittääksesi, miten asiakkaat löytävät yrityksesi ja ovat sen kanssa tekemisissä.

Voit ladata maksuttoman sovelluksen Google Play Kaupasta tai App Storesta

Mobiililaitteen ja tietokoneen ominaisuuksien erot

Google My Business ‑mobiilisovelluksella voit ylläpitää ja muokata yrityksesi tietoja Googlessa. Osa ominaisuuksista, kuten tietojen poisto ja omistajuuden siirto, ei ole vielä käytettävissä mobiililaitteilla.

Mobiilisovelluksessa ei voi nähdä sijaintiryhmiä (jotka tunnettiin aiemmin yritystileinä) eikä niissä olevia sijainteja.

Esteettömyysominaisuudet

Google My Business ‑mobiilisovelluksessa on näkövammaisille TalkBack- ja VoiceOver-toiminnot sekä muita esteettömyysominaisuuksia. Jos haluat lisätietoja esteettömyysominaisuuksien käyttöönotosta ja käytöstä, valitse alta laitteesi käyttöjärjestelmä: