Corregir perfils suspesos o desactivats

Pot ser que suspenguem o desactivem els perfils d'empresa que no segueixin les nostres directrius. Si creus que el teu perfil s'ha de restablir, pots enviar una apel·lació.

Abans d'enviar una apel·lació

Comprova que el teu perfil segueixi totes les directrius. Obtén més informació sobre les nostres directrius.

Enviar una apel·lació

Preparar les proves

Important: un cop obris el formulari de proves, tens 60 minuts per enviar-lo. Si tardes més, no s'adjuntarà a l'apel·lació.

És possible que se't demani que afegeixis proves opcionals a un formulari enllaçat per donar suport a l'apel·lació. Proves que et poden ajudar a reforçar l'apel·lació:

• Registre oficial de l'empresa
  • Llicència comercial
  • Certificats tributaris
  • Factures de subministraments de l'empresa, com ara:
    • Electricitat
    • Telèfon
    • Aigua
    • Internet

Consell: per a tots els documents que enviïs com a prova, comprova que el nom i l'adreça de l'empresa coincideixen amb els del perfil per al qual vols presentar una apel·lació.

Enviar l'apel·lació

1. Obre l'eina d'apel·lacions de Perfil d'empresa a Google.
    • Assegura't que hagis iniciat la sessió al Compte de Google relacionat amb el teu perfil d'empresa.
  2. Selecciona el perfil d'empresa que vols restablir.
  3. L'eina d'apel·lacions de Perfil d'empresa a Google mostra:
    • El perfil restringit
    • El motiu de l'acció de moderació
    • Un enllaç a la política infringida
  4. A la part inferior dreta, selecciona Envia una apel·lació.
  5. És possible que se't demani que afegeixis proves opcionals per donar suport a l'apel·lació.
    • Per afegir proves, adjunta fitxers que donin suport clarament a l'apel·lació i selecciona Envia.
  6. Revisarem l'apel·lació i t'enviarem un correu electrònic amb la decisió.

Envia una apel·lació

Enviar una apel·lació quan el compte està restringit

És possible que el teu compte es restringeixi si infringeixes la nostra política. Com a conseqüència d'una restricció del compte, els perfils d'empresa que gestiones se suspendran i no podràs crear ni reclamar altres perfils. Obtén més informació sobre la política de restriccions de Perfil d'empresa a Google.

Per retirar la restricció, pots indicar un motiu i enviar una apel·lació per al teu compte a la pàgina Els meus comptes. També hi pots veure l'estat de la teva apel·lació i fer-ne un seguiment.

Un cop s'hagi tret la restricció del compte, pots enviar una apel·lació per al teu perfil d'empresa per tal de retirar-ne la suspensió.

Presentar apel·lacions per a més de 10 perfils d'empresa

Per enviar apel·lacions per a més de 10 perfils:

1. A l'eina d'apel·lacions de Perfil d'empresa a Google, selecciona el perfil d'empresa per al qual vulguis presentar una apel·lació.
    • Assegura't que hagis iniciat la sessió al Compte de Google relacionat amb el teu perfil d'empresa.
  2. Un cop hagis enviat l'apel·lació, tens l'opció d'incloure-hi proves.
    • Se't preguntarà si l'apel·lació és per a més de 10 perfils. Fes clic a .
  3. Adjunta un full de càlcul que inclogui les proves i l'identificador de Perfil d'empresa de cada perfil. Obtén més informació sobre els tipus de proves.
  4. Fes clic a Envia.

Consell: a l'eina d'apel·lacions de Perfil d'empresa a Google, només canviarà l'estat del perfil que hagis seleccionat. L'estat dels altres perfils per als quals hagis presentat una apel·lació no s'actualitzarà a l'eina. Només rebràs una notificació per correu electrònic amb la decisió sobre l'apel·lació del perfil que hagis seleccionat a l'eina.

Comprovar l'estat d'una apel·lació a l'eina d'apel·lacions

1. Obre l'eina d'apel·lacions de Perfil d'empresa a Google.
    • Assegura't que hagis iniciat la sessió al Compte de Google relacionat amb el teu perfil d'empresa.
  2. Selecciona el perfil d'empresa per a l'apel·lació que has enviat.
  3. A la dreta, trobaràs l'estat de l'apel·lació:
    • S'ha enviat
    • S'ha aprovat
    • No s'ha aprovat
    • No s'hi pot apel·lar
    • Apte per a l'apel·lació

Sol·licitar una revisió addicional d'una sol·licitud denegada

Només si la teva sol·licitud de restabliment es denega, és possible que fem una revisió addicional per demostrar la teva idoneïtat. Pots enviar una revisió addicional d'una sol·licitud denegada. Pots proporcionar proves addicionals que no s'hagin afegit a l'apel·lació original. Consulta els tipus de proves que poden reforçar el teu procés d'apel·lació.

Si ets en un estat membre o territori de l'Espai Econòmic Europeu (EEE), és possible que tinguis més opcions de rectificació. Obtén més informació sobre les opcions potencials.

Corregir problemes amb un perfil restablert

Si tens problemes amb el perfil restablert, pots fer-nos-els arribar mitjançant el formulari de restabliment. La majoria de les sol·licituds es revisen, s'investiguen i es resolen en un termini de tres dies laborables. Si ja han passat més de tres dies laborables des que vas enviar la sol·licitud, contacta amb nosaltres.

Preguntes habituals sobre els perfils suspesos o desactivats

Quant dura el procés d'apel·lació?
Revisem, investiguem i resolem la majoria de sol·licituds en un termini d'entre tres i cinc dies.
Què passa quan se suprimeix un perfil?

Si suprimim:

• Un perfil:
    • El públic no pot anar al perfil.
    • El propietari i els gestors no poden fer accions al perfil.
    • El propietari i els gestors poden demanar-nos que restablim el perfil. Restablirem tant el perfil com el seu propietari i els seus gestors.
  • El Compte de Google del propietari:
    • Suprimim totes les ubicacions que són propietat d'aquest usuari.
    • Si restablim el Compte de Google del propietari, també restablirem les seves ubicacions.
  • El Compte de Google d'un gestor:
    • Suspenem el gestor als comptes que gestioni. Això no afecta les ubicacions.
    • Si restablim el Compte de Google d'un gestor, el gestor recuperarà l'accés a les ubicacions.