Hitta företagsinformation live på Google

Företagsuppgifter som visas på Google kommer från många olika källor. Det här systemet strävar efter att ge dina kunder information som är så komplett och aktuell som möjligt. Läs mer om hur Google använder företagsinformation.

Kontrollera din företagsinformation som ska skickas till Google Maps. Så här hittar företagsinformation live på Google:

1. Om din profil är synlig för kunder hittar du din företagsinformation så här:
    • Sök efter ”mitt företag” på Google Sök.
    • Sök efter företagets namn och ort på Google Sök eller Maps.
    • Tryck på din profilbild eller initial i det övre högra hörnet i Google Maps-appen och sedan Din företagsprofil.
  2. Om din profil inte är synlig för kunder bör du först verifiera ditt företag. Läs om hur du verifierar ditt företag på Google.

Obs! Länkar till företagsinformation live på Google Sök är inte alltid tillgängliga i alla situationer.