Finn bedriftsinformasjonen som vises på Google

Bedriftsinformasjonen som vises på Google, er hentet fra en rekke kilder. Dette systemet forsøker å gi kundene mest mulig fullstendig og oppdatert informasjon. Finn ut hvordan Google bruker bedriftsinformasjon.

Bekreft bedriftsinformasjonen din for å sende den til Google Maps. Slik finner du bedriftsinformasjonen som vises på Google:

1. Hvis profilen din er synlig for kunder, finner du bedriftsinformasjonen din slik:
    • Søk etter «bedriften min» på Google Søk.
    • Søk etter navnet på bedriften din og byen der du holder til, på Google Søk eller Maps.
    • Øverst til høyre i Google Maps-appen trykker du på profilbildet ditt eller forbokstaven din og så Bedriftsprofilene dine.
  2. Hvis profilen din ikke er synlig for kunder, bekrefter du først bedriften. Finn ut hvordan du bekrefter bedriften din på Google.

Merk: I visse tilfeller vises ikke linken til oppdatert bedriftsinformasjon på Google Søk.