Bedrijfsinformatie live op Google zoeken

De bedrijfsgegevens die op Google worden getoond, zijn afkomstig uit verschillende bronnen. Dit systeem probeert uw klanten de meest complete en actuele informatie te bieden. Meer informatie over hoe Google omgaat met bedrijfsinformatie

Bevestig uw bedrijfsinformatie om deze naar Google Maps te sturen. Bedrijfsinformatie live op Google vinden:

1. Als uw profiel zichtbaar is voor klanten, kunt u uw bedrijfsinformatie zo vinden:
    • Zoek op Google Zoeken naar 'mijn bedrijf'.
    • Zoek in Google Zoeken of Maps naar de naam en plaats van uw bedrijf.
    • Tik in de Google Maps-app rechtsboven op uw profielfoto of initiaal en dan Uw bedrijfsprofiel.
  2. Als uw profiel niet zichtbaar is voor klanten, moet u eerst uw bedrijf laten verifiëren. Lees meer informatie over hoe u uw bedrijf laat verifiëren op Google,

Opmerking: In bepaalde gevallen is er mogelijk geen link naar live bedrijfsinformatie op Google Zoeken beschikbaar.