Googlessa näkyvien yritystietojen hakeminen

Googlessa näkyvät yritystiedot ovat peräisin eri lähteistä. Järjestelmä pyrkii tarjoamaan asiakkaille mahdollisimman kattavaa ja ajantasaista tietoa. Lue, miten Google käyttää yritystietoja.

Tarkista yritystiedot, jotta voit lähettää ne Google Mapsiin. Löydät yritystiedot Googlessa seuraavasti:

1. Jos profiilisi näkyy asiakkaille, voit hakea yrityksesi tietoja näin:
    • Kirjoita Google Hakuun "yritykseni".
    • Hae Google Hausta tai Mapsista yrityksesi nimeä ja kaupunkia.
    • Napauta Google Maps ‐sovelluksen oikeasta yläkulmasta yrityksen profiilikuvaa tai nimen alkukirjainta ja sitten Oma Yritysprofiili.
  2. Jos profiilisi ei näy asiakkaille, sinun on ensin vahvistettava yrityksesi. Katso ohjeet yrityksen vahvistamiseen Googlessa.

Huom. Google Haussa näkyviin yritystietoihin johtava linkki ei ole aina käytettävissä.

Muita lähteitä